Η Σοφία Οικονομοπουλου για τα καλοκαιρινά μπάνια

Τα σχολεία τελειώνουν σε λίγο επομένως όλοι μας ετοιμαζόμαστε για βουτιές πολύ περισσότερο τα παιδιά, για αυτό ζητήσαμε την Σοφία Οικονομοπουλου να μας γράψει κάτι.

Η σκέψη όλων πετά στο καλοκαιράκι που πλησιάζει τα σχολεία θα κλείσουν,οι διακοπές προγραμματίζονται τα παιδιά μας θα ξεχυθούν στις εξοχές στην θάλασσα, στις βουτιές στα ατελείωτα παιχνίδια.

Ειλικρινά πιστέψτε με αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ τα παιδιά είμαι δίπλα στους κυνδινους στα απρόβλεπτα και στην βοήθεια που μπορώ να προσφέρω σαν ενεργή κολυμβήτρια και προπονήτρια στα παιχνίδια τους στην θάλασσα.

Οι Γονείς πρέπει να επιτηρούν συνεχώς,και οι ειδικοί να προσφέρουν την ασφάλεια και την γνώση τους. Στην καθημερινή κολύμβηση του χρειάζεται ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ άδειο στομάχι και σεβασμός στους κυνδινους σε πισίνες και θάλασσα.

Μην μας παρασύρει ο ενθουσιασμός Αγαπημένα μου παιδιά πρόθυμη να συμβουλεψω τους Γονείς Σας να μιλήσουμε για τους κανόνες ασφαλείας της θάλασσας, και με πολύ αγάπη να σας υποδειξω τα μυστικά της κολύμβησης με ιδιαίτερη μέριμνα στην ασφάλεια των παιδιών.μη διστασετε να με καλέσετε κοντά σας.

 

Facebook Comments Box

Απάντηση