Η Σοφία Μαργαρίτη σχολίασε τους αγιασμούς του… Παπά – Ντάφυ στο Survivor: Ίσως κάποιες φορές να παρασύρεται

Για όλους και για όλα μίλησε η Σοφία Μαργαρίτη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το Survivor λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων σχολίασε τους αγιασμούς του… Παπά-Ντάφυ αλλά και το «παλτό» Ανθή Σαλαγκούδη.

«Υπάρχει ένας τραυματισμός που δεν είναι τόσο ελαφρύς όσο νόμιζα εγώ. Έχω σπάσει ένα δάκτυλο και έχω στραμπουλίξει άλλα δύο στο αριστερό πόδι. Κάνω κάποια θεραπεία και δεν μετακινούμε. Έχει αφαιρεθεί ο γύψος, αλλά μου το έχουν δέσει και μετακινούμε με πατερίτσες. Ξεκουράζομαι πολύ και τρώω αυτήν την περίοδο πολύ», ανέφερε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

Σχολιάζοντας τις αμοιβές στο Survivor και το χρηματικό έπαθλο είπε: «Το έχω ακούσει, αλλά εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτό. Όλοι ήμασταν ισάξιοι και ισότιμοι. Όλοι μπήκαμε να πεινάσουμε, να αγωνιστούμε και να φέρουμε νίκες στην ομάδα. Εγώ προσπάθησα να δώσω όλο μου το είναι στα αγωνίσματα και στην καλύβα και αυτό αποδεικνύεται και με τον τραυματισμό μου. Έσπασα το δάκτυλό μου στον αγώνα».

Η Σοφία Μαργαρίτη δέχθηκε ερώτηση και τις «δωροδοκίες» που κατηγορούν τον Τριαντάφυλλο οι συμπαίκτες του.
«Σε καμία περίπτωση. Δεν έχω ακούσει τι έχει ειπωθεί μεταξύ των τριών συμπαικτών μου γιατί είχα απομακρυνθεί γενικότερα», είπε και πρόσθεσε: «Η πείνα και οι ακραίες καταστάσεις μπορεί να σε μεταλλάξουν. Αυτό βλέπω. Εντείνονται τα νεύρα, αυξάνονται οι εντάσεις και κάποιες στιγμές αλλάζεις κιόλας».

Αναφερόμενη στον Τριαντάφυλλο, η Σοφία Μαργαρίτη είπε: «Ο Τριαντάφυλλος κάνει με αγάπη τους αγιασμούς. Σημασία έχει η διάθεση. Είναι ένα καλό παιδί, λαϊκό. Ίσως κάποιες φορές να παρασύρεται, αλλά είναι όλοι καλά παιδιά».

διάβασε και αυτό  Η Κωνσταντίνα "αποκαλύπτει" την πορεία της χθές σήμερα αύριο στην Κατερίνα Σιδέρη

Για την Ανθή Σαλαγκούδη είπε: «Ξέρουμε όλοι τι είναι αγωνιστικά και η ίδια το παραδεχόταν και έλεγε “είμαι παλτό”. Στο ένα μέτρο να της δώσει στόχο δεν θα τον πετύχει. Αυτοσαρκαζόταν και η ίδια. Όταν εγώ είδα μια τέτοια αντιμετωπίσει σε έναν άνθρωπο, με το παρελθόν και το όνομά της, αντέδρασα όπως και στην έξω ζωή μου, αν έβλεπα ότι μια γυναίκα αδικείται και δέχεται bullying» και δήλωσε: «Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο Σαλαγκούδης και το έμαθα μέσα στο παιχνίδι. Πέρα από τα γνωστά πρόσωπα, όπως ο Τριαντάφυλλος και ο Καλίδης, ούτε και ο Κοψιδάς ήξερα ποιος είναι».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Με αφορμή τη νέα της παράσταση, «Πιο Δυνατές», η Βάσια Παναγοπούλου προχώρησε…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: