ΕπιχειρήσειςΚοινωνίαΠεριφέρειες

Η Σαουδική Αραβία τολμά Μπουκοτάζ στα Τούρκικα Προιόντα στη Θέση τους Ελληνικά…

Tην στιγμή που η Ευρωπαική Ένωση ακόμα κάνει τα ”στραβά” μάτια στην Τουρκία, και δηλώνει ότι αποφάσεις θα πάρουν τον Δεκέμβρη η Σαουδική Αραβία αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και να τελειώσει οικονομικά την Άγκυρα. 

Ελπίζουμε να ακούνε όλα αυτά οι ελληνικές αρχές και ειδικά οι Έλληνες επιχειρηματίες για το σοβαρό μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων στην περιοχή του Κόλπου, και να σπεύσουν να καλύψουν αυτές τις ανάγκες στο μέτρο του δυνατού, για να βοηθηθεί πρωτίστως και πάνω από όλα η ελληνική οικονομία με την δημιουργία νέων  ευκαιριών.       

Τι αναφέρει Ισραηλινό ΜΜΕ: 

Σύμφωνα με την Israel Hayom, μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Σαουδικής Αραβίας αντικατέστησαν, σχεδόν μέσα σε μια νύχτα, τα διάφορα τουρκικά προϊόντα τους με προϊόντα από την Ελλάδα, την μεγάλη αντίπαλο της Τουρκίας η οποία βρίσκεται σε αντιπαράθεση μαζί της λόγω διένεξης για τα θαλάσσια σύνορα στην Μεσόγειο. Σούπερ μάρκετ στο Ριάντ έβαλαν δίπλα στα νέα προϊόντα στις βιτρίνες ελληνικές σημαίες και μάλιστα η αλυσίδα fast food «Herfy Burger» μετονόμασε τη μερίδα του τουρκικού της χάμπουργκερ σε ελληνικό χάμπουργκερ μέσα σε γαλάζιο περιτύλιγμα, σύμφωνα με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.  

πηγή Πενταπρόσταγμα

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Άρση των μέτρων:Από 18 Μαϊου επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην επαρχία, τέλη Ιουνίου στα νησιά.

Απάντηση