ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕλλάδα

Η πρώτη ανάρτηση του Δημάρχου Θανάση Κασόλα μετά την νίκη

Ο Θανάσης Κασόλας από 1η Ιανουαρίου θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας αφού η δημοτική παράταξη ¨Κύμα Αλλαγής” που είναι εππικεφαλής κατάφερε να κερδίσει την Δεύτερη Κυριακή στις δημοτικές εκλογές.
Η πρώτη ανάρτηση του στη σελίδα του στο fb
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους δημότες που συμμετείχαν σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία και στάθηκαν δίπλα στον συνδυασμό μας, αλλά και όλους αυτούς που εκφράστηκαν διαφορετικά για τους δικούς τους λόγους .
Η ευθύνη που μου αναλογεί είναι πολύ μεγάλη και θέλω να σας ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Από 1/1/2024 θα είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών, καθώς οι εκλογές τελείωσαν στις 15/10/2023 το βράδυ, και όλοι μαζί ενωμένοι θα προχωρήσουμε για το καλό της περιοχής μας .
Βασική προτεραιότητά μου θα είναι η αλλαγή νοοτροπίας στο δήμο μας. Να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα αλλά και να συνεχίσουμε ό,τι καλό υπάρχει.
Οι εκλογές αυτές διεξήχθησαν σε ένα κλίμα νοσηρό και τοξικό που επέβαλε στο δήμο η απερχόμενη δημοτική αρχή. Ένα κλίμα φόβου και απειλών, με μοναδικό σκοπό να κερδίσει οπωσδήποτε τις εκλογές η απερχόμενη δημοτική αρχή. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζει ο κάθε δημότης ….
Οι δημότες καταδίκασαν αυτές τις πρακτικές και έστειλαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους εμπνευστές τους. Η έπαρση και η αλαζονεία καταδικάστηκαν, χωρίς όμως αυτό να γίνει αντιληπτό από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η οποία αναζητά αλλού ενόχους, χωρίς να κάνει την αυτοκριτική της …
Η ελπίδα, το χαμόγελο και η ικανοποίηση επέστρεψε πλέον στα πρόσωπα των δημοτών, ενώ ο φόβος έχει απομακρυνθεί.
Θέλω να συγχαρώ όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων εκλεγμένους και μη, αλλά και όλα τα μέλη του συνδυασμού μας για τον αγώνα που έδωσαν.
Εύχομαι σε όλους καλή θητεία και καλή δύναμη, και με την βοήθεια του Θεού να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την περιοχή μας.
Με τιμή
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος
Αθανάσιος Ελευθ. Κασόλας
Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: