Η ορκομωσία της Πρώτης Γυναίκας Προέδρου Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Σήμερα παρασκευή 13 Μαρτίου πραγματοποιείτασι στη βουλή η ορκομωσία της πρωτης γυναίκας προέδρου Δημοκρατίας παρακολουθείστε σε απευθείας σύνδεση την ορκομωσία από το κανάλι της βουλής.
Στη βουλή για προληπτικούς λόγους, αλλά και για τη σοβαρότητα αντιμετώπισης του κορονοϊού, ο αριθμός των προσκεκλημένων πολιτικών, διπλωματικών και άλλων αρχών είναι 170 από 1.000 που προβλέπεται.

Από την κυβέρνηση, εκτός από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρίστανται οι υπουργοί Χρήστος Σταικούρας, Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Δένδιας, Νίκη Κεραμέως, Λίνα Μενδώνη., Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Τσιάρας, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Στην αίθουσα βρίσκονται με μια κενή θέση μεταξύ τους. Επίσης 15 βουλευτές Νέας Δημοκρατίας. Εξι βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλή τον Αλέξη Τσίπρα.Τέσσερις Βουλευτές από το Κινάλ με επικεφαλή την Φώφη Γεννηματά.Τεσσερις βουλευτές από το ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουτσούμπα.Τρείς Βουλευτές την Ελληνική Λύση με επιοκεφαλή τον Κυριάκο Βελλόπουλο .Τεσσερις βουλευτές από το ΜεΡΑ25 με επικεφαλή τον Γιάνη Βαρουφάκη
Στα Θεωρεία ηταν ελάχιστοι καλεσμένοι

blob:https://parltv.live.grnet.gr/e71ea94c-6ae9-4d8d-8c09-23ca161efb25

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Βύρων Βασιλειάδης -Εριέτα Κούρκουλου

Απάντηση

Recommended
O Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης σε παρέμβαση του στην πρωινή…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: