Η Μαρία Σταυρινούδη στην Ευρωβουλή

Είναι τιμή για μένα, αλλά και μεγάλο προσωπικό στοίχημα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές με την Ένωση Κεντρώων και τον Βασίλη Λεβέντη. Ένα κόμμα που καταδικάζει και φιλοδοξεί  όχι μόνο να ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και να παραπέμψει σε δίκη όλους όσους συναίνεσαν σε αυτήν. Παράλληλα, ο Βασίλης Λεβέντης είναι από τους ελάχιστους πολιτικούς που διαχρονικά έμεινε σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις του.

Είμαστε μέλη μιας Ευρώπης με πολλά προβλήματα, όπως είναι ο κακός χειρισμός του νομίσματος, η έλλειψη συντονισμού προσφυγικών ροών, συρρίκνωση της μεσαίας τάξης κ.α. Αποτέλεσμα άνοδος του λαϊκισμού και της ακροδεξιάς με ότι αυτό συνεπάγεται. Η σημερινή Ευρώπη δεν έχει καμιά σχέση με αυτή των δημιουργών- πατέρων της.

Οραματίζομαι την Ευρώπη της δικαιοσύνης , της ελευθερίας, της ισότητας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μεταξύ των λαών της.

Στόχος μου δεν είναι απλά μια ακόμη θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Στόχος μου είναι η ενεργός συμμετοχή μου για επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα μου και η ανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Facebook Comments Box

Απάντηση