Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Υπέρ του νέου σχεδίου νόμου περί αθλητισμού που κατέθεσε προς διαβούλευση ο υφυπουργός κ. Βασιλειάδης είναι η ΕΙΟ. Στην ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία συζητήθηκε εκτενώς το νομοσχέδιο και η θέση της είναι ότι τα νέα δεδομένα του ερασιτεχνικού αθλητισμού επιβάλλουν την αλλαγή του νόμου.

 

Η ΕΙΟ ανακοινώνει τα εξής: «Ο νέος νόμος είναι απολύτως αναγκαίος για τον εκσυγχρονισμό και την εύρυθμη λειτουργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι ο Υπουργός κατέθεσε προς διαβούλευση ένα σχέδιο νόμου το οποίο ανήκει στην σύγχρονη εποχή. Σίγουρα υπάρχουν κάποια άρθρα που πρέπει να αλλάξουν η, να βελτιωθούν και πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει, διότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ο κ. Βασιλειάδης έχει αποδείξει με πράξεις ότι και ακούει και συζητάει».

 

«Αυτό που μας ενοχλεί είναι ο αφορισμός, ο μηδενισμός και η συλλήβδην απόρριψη. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε – και δεν πρέπει – ότι όλα αυτά προέρχονται από εξωαθλητικούς παράγοντες. Επιτέλους, ας θυμηθούμε το πολύ πρόσφατο παράδειγμα του Κύπριου ιστιοπλόου Παναγιώτη Ιορδάνου και του Τούρκου Αλικιάν Καϊνάρ, οι οποίοι παραμέρισαν τις διαφορές των χωρών τους για να αναδείξουν το μεγαλείο του αθλητισμού».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Εκδήλωση για την κομβική η  θέση του λιμανιού του Πειραιά…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: