Η Δήμητρα Καπούτση θέλει να έχει Προοπτική Ζωής η Καλλιθέα

«Η παράταξη διευρύνεται και μεγαλώνει συνεχώς. Καλωσορίζουμε την Δήμητρα Καπούτση Καστάνη ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό πρόσωπο». Με αυτά τα λόγια ο τ. Δήμαρχος Καλλιθέας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της της γνωστής Καλλιθεάτισας, που διακρίνεται για την έντονη κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική και φιλανθρωπική της δράση.

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος σε δήλωσή της τόνισε: «Συμμετέχοντας ενεργά στις δημοτικές εκλογές θέτω την υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό του αυριανού Δημάρχου Κώστα Ασκούνη «Προοπτική ζωής» και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνει να εκφράσω δημόσια τις ανησυχίες τόσο τις δικές μου όσο και των συμπολιτών μου έτσι όπως τις βιώνω στην καθημερινότητά μου. Έχοντας ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά από διάφορες θέσεις, αλλά και ως δημοτική σύμβουλος, θεωρώ ότι κοιτάζοντας πίσω μπορώ πλέον να αναγνωρίσω ποιοι προσπάθησαν να την αναβαθμίσουν και ποιοι στην καλλίτερη περίπτωση φάνηκαν ανεπαρκείς.

Απλά, χωρίς πολλά λόγια, με βαθιά αγάπη για την πόλη που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, ζητώ την ψήφο σας για να την αλλάξουμε με μεγάλη όρεξη για σοβαρή και έντιμη δουλειά καθώς και άμεσες λύσεις, με καθαρά χέρια και καθαρή συνείδηση, για το καλό του τόπου μας. Δώστε μας τη δύναμη και την εντολή να γίνουμε η φωνή σας πάνω από αλλότρια συμφέροντα και για το κοινό καλό των πολλών. Όλοι είμαστε σημαντικοί για την κοινωνική αλυσίδα της τοπική μας κοινωνία και θέλουμε τη στήριξη όλων σας. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».

Facebook Comments Box



Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Στην οδό Φιλαρέτου υπάρχει μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: