Κοινωνία

Η Δάφνη Μητσοτάκη στην ταβέρνα Κρητικός προσέφερε βοήθεια στα συσσίτια

Στην ταβέρνα «Κρητικός» στο Κερατσίνι βρέθηκε ανήμερα τα Θεοφάνια η κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνη.

Η Δάφνη Μητσοτάκη ήταν ανάμεσα τους εθελοντές που βοήθησαν στη συσκευασία και διανομή συσσιτίων. Η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, όπου είχε βρεθεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, καθάρισε πατάτες και συσκεύασε τα τρόφιμα.

«Σήμερα είχαμε από το πρωί μία μικρή εθελόντρια για την οποία πρέπει να είναι περήφανος ο πατέρας της γιατί της έλεγα κάτσε λίγο να ξεκουραστείς και δεν σταμάταγε. Ομιλώ για την Δάφνη Μητσοτάκη που την είχαμε σήμερα όλη μέρα μαζί μας, καθάριζε πατάτες και συσκεύαζε τα τρόφιμα και δεν σταμάτησε να δουλεύει», γράφει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός».

Η ανάρτηση για την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνη

«Καλή χρονιά!!! Πάνω από 750 χοιρινές μπριζόλες σήμερα με ρύζι και πατάτες. Σήμερα μοιράσαμε και ρουχαλάκια, ράντζα-κρεβατάκια. Ευχαριστώ πολύ την Simple City S.A στη λεωφόρο Μουρνιών στα Χανιά που μας έστειλε ραντζάκια και κρεβατάκια για τα παιδιά να τα μοιράσουμε σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ τον Απολλώνιο Κερατσινίου, ευχαριστώ πολύ την terra Creta. Σήμερα είχαμε όλη μέρα το Υπουργείο Εργασίας και κατέγραψε όλο τον κόσμο, είδε τα προβλήματά του. Κάποιοι άνθρωποι δεν ήξεραν καν πώς να πάρουν το ΚΕΑ, δόξα τω Θεώ πλέον θα βοηθήσουν κόσμο. Σήμερα είχαμε από το πρωί μία μικρή εθελόντρια για την οποία πρέπει να είναι περήφανος ο πατέρας της γιατί της έλεγα κάτσε λίγο να ξεκουραστείς και δεν σταμάταγε. Ομιλώ για την Δάφνη Μητσοτάκη που την είχαμε σήμερα όλη μέρα μαζί μας, καθάριζε πατάτες και συσκεύαζε τα τρόφιμα και δεν σταμάτησε να δουλεύει. Ευχαριστώ τους υπόλοιπους εθελοντές που έρχονται και με βοηθάνε, ευχαριστώ και τους αφανείς ήρωες που μου φέρνουνε τρόφιμα και μπορώ και συνεχίζω», έγραψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός».

διάβασε και αυτό  ΚΥΠΡΟΣ ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

https://www.facebook.com/336001859774211/posts/5082234891817527/

Πηγή: iefimerida.gr 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης δύο 20χρονων νεαρών, που…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: