Η βορειοελλαδίτικη εταιρία που καινοτομεί με καταστήματα πάνω σε ρόδες

Κατασκευάζει στα μέτρα του πελάτη ένα κινητό κατάστημα

Μια βορειοελλαδίτικη εταιρία καινοτομεί αναλαμβάνοντας να κατασκευάσει στα μέτρα σας ένα κινητό κατάστημα. Πρόκειται για τη Flexi-Wheels η οποία στο αμαξοστάσιο, έκτασης 1000 τ.μ που έχει  Αμισιανά Καβάλας, μετατρέπει οχήματα σε μαγαζιά σε…ρόδες.

Η εταιρεία αναλαμβάνει το σχεδιασμό του οχήματος, τη δημιουργία του, την έκδοση άδειας ακόμη και την άδεια λειτουργίας.

Πρωτοπορούμε στο κομμάτι των κινητών καταστημάτων, αναφέρει στον Τ.Θ. ο κ. Λάζαρος Πολυχρονόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρίας, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια ιδέα που έχει έρθει από το εξωτερικό και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο αυτήν την στιγμή στην ελληνική αγορά. Είναι κάτι που το είδαν στο εξωτερικό και κίνησαν όλες τις διαδικασίες για να πάρουν τις κατάλληλες άδειες από τα αρμόδια υπουργεία.

flexi-wheels1.jpg
flexi-wheels2.jpg

Ειδικότερα, η εταιρεία flexi-wheels εξειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση κάθε είδους κινητών καταστημάτων, αυτοκινουμενων και ρυμουλκούμενων, με πλήρη εξοπλισμό. Τα «κινητά καταστήματα της διαθέτουν ISO, έγκριση τύπου οχήματος «όχημα ειδικής χρήσης- ειδικού σκοπού» όπως επίσης και ευρωπαϊκή έγκριση τύπου από τον οργανισμό TUV Austria Hellas.

Μπορεί να δημιουργηθεί κινητό κατάστημα για τρόφιμα (φρούτα, λαχανικά, τυροκομικά, αλλαντικά, είδη παντοπωλείου κ.ά), για καφέ χυμούς και σνακ, κινητό ψητοπωλείο και γκουρμέ κουζίνας, ρούχα, κινητό κατάστημα για γλυκά και παγωτά και άλλα προϊόντα.

Όπως αναφέρει ο κ. Πολυχρονόπουλος, ο πελάτης απευθύνεται στην flexi-wheels λέγοντας πως θέλει να βάλει το μαγαζί του σε ρόδες και από εκεί και πέρα οι υπάλληλοι της εταιρίας, αμαξοποιοί και κατασκευαστές εξοπλισμού καταστημάτων αναλαμβάνουν δουλειά. Σύμφωνα με τον κ. Πολυχρονόπουλο παρουσιάζεται μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ δεν θεωρείται ακριβή επένδυση, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα στου σημείο που θα στήσεις την επιχείρησή σου, μπορείς απλά να πάρεις το κατάστημά σου και να φύγεις, αφού είναι σε ρόδες!

Δουλειά της Flexi-Wheels είδαμε και στη ΔΕΘ και συγκεκριμένα food truck της ΠΚΜ που προωθεί τη Μακεδονική Κουζίνα.

flexi-wheels-philoxenia.jpg

Η Flexi-Wheels που ιδρύθηκε το 2016 κέρδισε πρόσφατα μαζί με το Καρτέλ των Γεύσεων το βραβείο κοινού στην κατηγορία καινοτόμου προϊόντος στην 3η Gourmet Exhibition, ενώ διακρίθηκε φέτος και στα βραβεία του estiatorio.gr ως Food truck Innovation – Εξοπλισμοί εστιατορίων.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΖΟΥΦΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

gourmet-flexi2.jpg

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη γκαλερί παρακάτω

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Υπό τους ήχους των τυμπάνων και με τις καμπάνες να…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: