Η Έπαρση και Υποστολή της Ελληνικής σημαίας

Η νεαρή υπολοχαγός, Διμοιρίτης στρατιωτικού αγήματος, που έκανε την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας την περασμένη Κυριακή στην ακριτική Μυτιλήνη, προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στους κατοίκους του νησιού που παρακολουθούσαν την τελετή, όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο (Γ. Παπαδόπουλος) που αλιεύσαμε στο Youtube! όπως και οι επάρσεις αλλά και οι υποστολές σε όλη την Ελλάδα τονίζουν την ψυχή και την δυναμικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι γνωστό πως σε όλα τα παραμεθόρια μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος και στα ακριτικά νησιά κάθε Κυριακή πραγματοποιείται η έπαρση και η υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στην κεντρική πλατεία του τόπου, με στρατιωτικό άγημα και τη στρατιωτική μουσική του τοπικού σχηματισμού.

Πρόκειται για μία παράδοση δεκαετιών που έχει σκοπό την ενίσχυση του φρονήματος τόσο του κόσμου όσο και του στρατεύματος στις περιοχές αυτές.

Έτσι λοιπό, στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Κυριακή, 3 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Λέσβου, τη Μυτιλήνη, πραγματοποιήθηκε η υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από στρατιωτικό άγημα, μία διμοιρία, επικεφαλής της οποίας ήταν μία λεβέντισσα υπολοχαγός ως Διμοιρίτης!

Μόνο από τις εικόνες αυτές μπορεί να διαπιστώσει και ο πλέον αδαής πόσο υψηλό είναι το ηθικό τόσο του Στρατού μας στις ακριτικές περιοχές της χώρας, όσο και των ίδιων των ακριτών!

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

lawandorder.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ επέστρεψε και «Μένει Σπίτι».

Απάντηση

Recommended
Ένα τόνο ακατέργαστης κάνναβης, κατέσχεσε η Ελληνική Αστυνομία, ενώ συνέλαβε…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: