Η Άννα Παπαρουπα Μαζί με τον Δημήτρη Καρναβο για να Αλλάξει η Καλλιθέα

Συναντήσαμε την Άννα Παπαρουπα και την ρωτήσαμε γιατί αποφάσισε να είναι η υποψήφια. “Πέρα από την αγάπη για το Δήμο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, μια αγάπη που σε μεγάλο βαθμό μου εμφύσησαν οι γονείς μου Θανάσης και Μαρία Παπαρούπα, η υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συνδέεται με δύο κύριους παράγοντες.

Κατ’ αρχάς η μακρά επαγγελματική μου εμπειρία στον ΟΑΕΔ συνδέεται με την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και της επιχειρηματικότητας, αλλά και την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων όπως είναι οι μακροχρόνια άνεργοι και οι ΑΜΕΑ. Δουλειά μου είναι να δώσω λύση στους συμπολίτες μας μέσα από διάφορες θέσεις είτε σε τοπικές υπηρεσίες, είτε ως διοικητικό στέλεχος με τη διασφάλιση κοινοτικών κονδυλίων και την ορθή διαχείριση του προσωπικού και των διαδικασιών του ΟΑΕΔ.

Στην πόλη μας αυτή μου η εμπειρία μπορεί να έχει προστιθέμενη αξία για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Παράλληλα, η εκτίμησή μου στο ήθος και το έργο του Δημήτρη Κάρναβου που σε μία μόλις θητεία απέδειξε ότι η Καλλιθέα μας όντως αλλάζει και μπορεί να αλλάξει κι άλλο προς το καλύτερο, δε θα μπορούσαν παρά να συνδράμουν θετικά ώστε να αποδεχτώ με χαρά την πρότασή του για συνεργασία.

Ως νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και με μακρά εμπειρία στην προσφορά στο συνάνθρωπο, ζητώ την στήριξη και την ψήφο σας.

Facebook Comments Box

Απάντηση

%d