Ευρωεκλογές 2019: Ποιοι αντικαθιστούν τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των βουλευτών που παραιτήθηκαν για πολιτευτούν στις ευρωεκλογές 2019.

Μετά τις παραιτήσεις του πρώην προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και των βουλευτών Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνας Μάρκουπροκειμένου να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές 2019, τις έδρες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλάβουν η κ. Ζωή Ράπτη και ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μιχελάκης γνωστοποίησε στη ΝΔ ότι δεν επιθυμεί να ορκιστεί βουλευτής, ούτε να διεκδικήσει την εκλογή του στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Παράλληλα η ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία σχετικά με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές. «Απορρίπτοντας την ντροπιαστική τροπολογία που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για να επιτρέψει στην κ. Ελενα Κουντουρά, τον κ. Παν. Κουρουμπλή και τον κ. Σπ. Δανέλλη να παραμείνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν δεν εκλεγούν ευρωβουλευτές, τα στελέχη της ΝΔ που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή παραιτήθηκαν σήμερα από το ελληνικό κοινοβούλιο, όπως είχαν άλλωστε προαναγγείλει», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Facebook Comments Box

Απάντηση