‘’ Εσείς με τον Πετσίτη , οι άλλοι με τον Τραπεζίτη κι εμείς είμαστε εδώ για κάθε ΠΟΛΙΤΗ.’’

Κρύβονται στην Κυβέρνηση και ντρέπονται να μας αναφέρουν , από πού και εάν πρωτοκλασάτα στελέχη τους ,γνωρίζουν και με ποιον τρόπο έχουν συναναστραφεί με τον Μανώλη Πετσίτη.

Στην επιφάνεια πάντως έχει βγει πως όχι μόνον ,γνωρίζονται κάποιοι προσωπικά με τον εν λόγο κύριο , αλλά πως διατέλεσε το ‘’γρήγορο πιστόλι’’ του Μαξίμου ακολουθώντας τις οδηγίες Τσίπρα-Παππά.

Πολλά ερωτηματικά επίσης   προκύπτουν από την ξαφνική και γρήγορη άνοδο του κοινωνικά και οικονομικά. Από νεροκουβαλητής του ΣΥΡΙΖΑ σε golden boy μεγάλων εταιριών. . Και ξαφνικά ο Πετσίτης βρίσκεται πάμπλουτος αλλά και άγνωστος μεταξύ αγνώστων , για τον μέχρι πρόσφατα κομματικό κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξουσία που σας έδωσε κύριοι ο Ελληνικός λαός , ήταν μια εξουσιοδότηση να σκύψετε και να λύσετε τα προβλήματα του και όχι να κληροδοτήσετε στους δικούς σας συντρόφους θεσούλες και λεφτά. Ζητάμε άμεσα , ν αποκαλυφθούν όλες οι διαδρομές του ξαφνικού του πλουτισμού ,όπως και επίσης να ερευνηθούν όλοι οι κρατικοί αξιωματούχοι που σχετίζονταν μαζί του συμπεριλαμβανομένων υπουργών αλλά και του Πρωθυπουργού.

Εσείς με τον Πετσίτη , οι άλλοι με τον Τραπεζίτη κι εμείς είμαστε εδώ για κάθε ΠΟΛΙΤΗ.

ΑΡΘΡΟ ΤΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Ένωσης Κεντρώων, Περιφέρεια Β’ Αθηνών, Νότιος Τομέας

 

Facebook Comments Box

Απάντηση