ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Ο Ερντογάν άνοιξε σε πρώτη φάση τους “κρουνούς” της παράνομης μετανάστευσης και μεταφέρει στα Τουρκοελληνικά σύνορα ανθρώπους κυρίως νέους σε ηλικία οι οποίοι δεν εχουν μαζί τους σχδόν τίποτα και φυσικά ούτε έγγραφα αλλά το περίεργο είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που Εισβάλουν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες μοιάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά τους στους ‘Γκρίζους Λύκους’ και όχι σε πρόσφυγες που ΄ςχουν ανάγκη ποντάροντας σε δύο αποτελέσματα.
Το πρώτο είναι να απασχολήσει την Ελλάδα όσο περισσότερο γίνεται με άγνωστο σκοπό-άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι Τούρκικα ντρόουν κατέγραφαν καρέ καρέ την διαμαρτυρία των κατοίκων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου για τις δομές των προφύγων λαθρομεταναστών.
Δεύτερο είναι Η Ευρώπη να του παρέχει οικονομική στήριξη. Όπως και να έχει το πράγμα η Ελλάδα για μία ακόμη φορά είναι μπλεγμένη στην μέγγενη που ακούει στο όνομα Τουρκία.

Την ώρα που η Ελλάδα αυστηροποιεί την φύλαξη στα σύνορά της τόσο τα χερσαία όσο και τα θαλάσσια, την ώρα που οικογένειες με μικρά παιδιά συνωστίζονται στην τουρκική πλευρά των συνόρων στις Καστανιές του Έβρου αλλά και έρχονται και από τη Θάλασσα ο Ερντογάν παραδέχεται ότι όλα γίνονται επίτηδες και έχουν οργανωθεί από τον ίδιο!

Και πόσο πιο επίσημη πηγή από τον διευθυντή της υπηρεσίας Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

Ο άνθρωπος του Προέδρου είπε: «Η Τουρκία δεν θεωρεί ότι η απόφασή της να επιτρέψει σε ορισμένους από τα εκατομμύρια των προσφύγων που φιλοξενεί να περάσουν στην Ευρώπη θα έχει επιπτώσεις στις σχέσεις της με την Δύση». Και δεν έμεινε μόνο εκεί στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.Ανέφερε «Οι πρόσφυγες αποτελούν πλέον πρόβλημα της Ευρώπης και επίσης του κόσμου» και πρόσθεσε ότι η Άγκυρα «δεν είχε άλλη επιλογή» παρά να χαλαρώσει τους συνοριακούς ελέγχους, αφού δεν έλαβε επαρκή βοήθεια για τη φιλοξενία 3,7 εκατομμυρίων σύρων προσφύγων.

διάβασε και αυτό  Επίθεση με βιτριόλι: Ερωτική αντιζηλία από το παρελθόν, το κίνητρο

https://www.yenisafak.com/en/video-gallery/news/refugees-flock-to-greece-turkey-border-following-regime-attack-in-idlib-2203478

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Επτά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας, α…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: