ΕΠΟ: Ενόχληση για την κυβέρνηση και συνάντηση κορυφής τη Δευτέρα

Ενοχλημένοι είναι στην ΕΠΟ από τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα θέματα του ποδοσφαίρου και σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το μήνυμα της κυβέρνησης τις προηγούμενες μέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν, ήταν σαφές: Το ποδόσφαιρο θα περάσει στα χέρια των FIFA/UEFA και αν κάποιος επιχειρήσει να σαμποτάρει αυτή την προσπάθεια με το μνημόνιο συνεργασίας με τις διεθνείς ομοσπονδίες, η κυβέρνηση θα βάλει μπρος για GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άγνωστο αν θα φτάσουμε ως εκεί, αλλά τις τελευταίες ώρες γίνεται γνωστή η ενόχληση που υπάρχει στις τάξεις της ΕΠΟ για τους κυβερνητικούς χειρισμούς. Για αυτόν τον λόγο μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr, ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει καλέσει σε συνάντηση κορυφής στην ομοσπονδία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εκεί, αναμένεται να συζητηθεί το πώς θα αντιδράσει η ΕΠΟ στους χειρισμούς της κυβέρνησης, στην οποία οι άνθρωποι της ομοσπονδίας χρεώνουν ότι τους παρακάμπτει και ουσιαστικά τους αντικαθιστά στις συζητήσεις με FIFA και UEFA.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
«Η ελληνική πλευρά μιλά με ρεαλισμό και με τα δεδομένα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: