Πολιτισμός

Επιτυχημένη εκδηλώση για τα βραβεία Προσωπικότητες 2019

Κατάμεστη η αίθουσα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιά, πανό από 800 άτομα που ήταν κει για να χειροκροτήσουν τα 11 άτομα που βραβευτήκαν σε διαφόρους τομής.

Το πρόγραμμα παρουσίασαν, ο Καθηγητής οικονομολόγος Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης και η σχεδιάστρια μόδας Αθήνα Τρανούλη που έκλεψε την παράσταση στο νέο της ρολό την παρουσιάστριας κάνοντας την οικογένεια της να χαίρετε για την Αθήνα! Ακούραστος ο πρόεδρος Δημήτρης Μουζακίτης μετά τον χαιρετισμό του έτρεχε δεξιά και αριστερά για να καλύπτει τυχών κάνα λάθος και να αντικαταστεί αν χιαστή κάποιους που είχαν αργήσει.

Η τελετή ξεκίνησε με ένα βίντεο με Κέρκυρα και ακλούθησαν η τελετή έναρξης με την κερκυραϊκή χορωδία της Κερκυραϊκής εστίας Αθηνών ‘’ Ιόνιες φωνές’’ και άμεσος ο τραγουδιστής – Ηθοποιός Χρήστος Κάλοου. Βραβευτήκαν με το κρυφό μεγάλο βραβείο οι εξής: Αλέξανδρος Παρίσης, Δήμαρχος Κεφαλονιάς και η νέα σκηνοθέτης και ηθοποιός Βάσια Αργέντη για το έργο «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ».

Τιμήθηκαν επίσης ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Δρ. Εύθυμης Λέκκας, Η Κιβωτός του Κόσμου, Γιώργος Μαραγκός Δήμαρχος Σύρου, ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Οικονόμου, ο Βασίλης Σαλέας, ο ιδιωτικός ερευνητης Γεωργίος Τσούκαλης, ο Βασίλης Σιώκος και ο Μιχάλης Κόκκινος. Παραβρεθήκαν ο Μίμης Πλέσσας με την σύζυγο του Λουκίλα, ο Βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος, ο Σπύρος Σπυρίδων, η Νίκη Παπαθεοχάρη, οι δήμαρχοι Αμαρούσιου Γιώργος Πατουλης, Κεφαλονιάς Δημήτρης Μούρτζης, Νικαίας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, Κεφαλονιας Αλεξανδρος Παρισης, οι δήμαρχοι Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος, Μεθάνων Παναγιώτης Λαμπρού πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κροκίδης, η πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο Αντώνης Αντωνιάδης, οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη, Βίβιαν Ιωάννου, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Γιάννης Χαντέλης, Μανώλης Ιωνάς, Πωλίνα Γκιωνάκη, Τέτα Καμπουρέλη με τον επιχειρηματία Βασίλη Γκουρούσης, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Γεωργία Σακαβάρα, Βάσια Παναγοπουλου, η τραγουδίστρια και σύνθετης Νένα Βενετσάνου, Μανώλης Γεροπετρίτης, πρόεδροι πολιτιστικών και επαγγελματικών φορέων, Δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και υποψήφιοι, ο σχεδιαστής Μόδας Θοδωρής Τρανούλης, ο Πέτρος Βιόλακης και ο Τάσος Τρανούλης, και πόλοι άλλοι άνθρωποι τον γραμμάτων και τον τεχνών.

διάβασε και αυτό  ΠΟΙΗΤΙΚΑ: Εργαστήριο Χαρακτικής - Με αφορμή τον Γιώργο Σεφέρη

Τραγούδησαν η Λένα Αλκαίου, Γιάννης Πετρόπουλος, Ανδρέας Καρανίκας, Μαρία Παπαγεωργίου, Μαυρίκιος Μαυρίκιου, Νότης Ψαραδέλης, Ιωάννα Βλάχου. Τέλος στην εκδήλωση παραβρεθήκαν πόλοι εκπρόσωποι τον ΜΜΕ. Την μουσική επιμέλεια είχε ο μαέστρος Νίκος Κούρος. Μετά την εκδήλωση διασκέδασαν σε γνωστό κέντρο του Πειραιά.

Facebook Comments Box

Απάντηση