Επιτυχίες της Ομάδας Οptimist του ΣΕΑΝΑΤΚ στο Διασυλλογικό Αγώνα «Θεμιστόκλεια 2019»- Έλενα Χιώτη και Θεμιστοκλής Ευσταθιάδης στο βάθρο των νικητών

Με σημαντικές επιτυχίες και με δύο μετάλλια ολοκλήρωσε η ομάδα Οptimist του Ομίλου μας τη συμμετοχή της στο Διασυλλογικό Αγώνα Optimist «Θεμιστόκλεια 2019», υπό την καθοδήγηση του προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Optimist, Στράτου Βόκουρα.  

Η Έλενα Χιώτη κατέλαβε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα κορίτσια και ο Θεμιστοκλής Ευσταθιάδης την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα αγόρια.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Σεληνίων στη Σαλαμίνα το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019 και ο Όμιλός μας ΣΕΑΝΑΤΚ συμμετείχε, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2020, με 4 αθλητές Optimist (Ευσταθιάδη Θεμιστοκλή, Ευσταθιάδη Μιχάλη, Παλαιολόγου Γιώργο και Χιώτη Έλενα) και 1 αθλητή Laser 4.7 (Κόλλια Στέλιο). 

Συγχαρητήρια στην Έλενα και το Θεμιστοκλή,  σε όλη την ομάδα και στον προπονητή μας, και καλή επιτυχία για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου και τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα που ξεκινούν από το Φεβρουάριο.  

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Σε ετοιμότητα το Λιμενικό Σώμα για την Κακοκαιρία Ιανός

Απάντηση

Recommended
Ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, τα παιδιά του Πανελληνίου…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: