Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Διεύρυνση του προγράμματος των δωρεάν rapid test

Επεκτείνει τις παρεμβάσεις του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στον τομέα της διενέργειας δωρεάν rapid test στον κλάδο που καλύπτει.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του: “Η σημαντική δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τη χορήγηση δωρεάν rapid test για επιχειρηματίες και επαγγελματίες, διευρύνεται. Πλέον δικαίωμα στη διενέργεια του test αποκτούν και τα μέλη των οικογενειών των επιχειρηματιών και επαγγελματιών, καθώς και των εργαζομένων τους. Έτσι η πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α. – που συνεργάζεται με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών- αποκτά έναν ευρύτερο κοινωνικό χαρακτήρα.

Στόχος παραμένει η στήριξη της επιχειρηματικότητας, μέσω του έγκαιρου εντοπισμού των θετικών κρουσμάτων του κορονοϊού, ώστε να περιοριστεί η μετάδοση της πανδημίας. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της δωρεάν εξέτασης που προσφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση από τους δικαιούχους της φόρμας που ακολουθεί, προκειμένου να οριστεί ραντεβού για τη διενέργεια του test σε ένα από τα τέσσερα σημεία που έχουν επιλεγεί από την Περιφέρεια Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι ο εξεταζόμενος θα πρέπει να φέρει μαζί του την ημέρα της εξέτασης επίσημα έγγραφα για την πιστοποίηση της ταυτότητας του (ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης)”.

Πηγή: ertnews.gr


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Μαγειρεύοντας Ντολμαδάκια με συνταγή της Μαρίκας Μητσοτάκη

Απάντηση

Recommended
Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: