Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Ιταλικής Δημοκρατίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Η Πρέσβης της Ιταλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κα Patrizia Falcinelli πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου και συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη.
Η κυρία Πρέσβης, συνοδευόταν από υψηλόβαθμα στελέχη της Ιταλικής Πρεσβείας, ενώ από
λληνικής πλευράς στη συνάντηση παρέστησαν, ο Διευθυντής Κλάδου (Ασφάλειας και Αστυνόμευσης) Υποναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Καραγεώργος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ποντοπόρου Ναυτιλίας Πλοίαρχος Λ.Σ. Χρήστος Κοντορουχάς καθώς και ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης Πλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Χριστιανός.
Κατά τη συνάντηση, η Πρέσβης ενημερώθηκε εκτενώς, μεταξύ άλλων, για το ζήτημα των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, τον υφιστάμενο επιχειρησιακό σχεδιασμό και παράλληλα συζητήθηκαν επίκαιρα ναυτιλιακά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια η κα Falcinelli και τα μέλη της αντιπροσωπείας της Πρεσβείας της Ιταλίας παρακολούθησαν μία
αναλυτική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση της δράσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης Πλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Για την καλύτερη διευκόλυνση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: