Επίσκεψη Τάκη Διαμαντόπουλου στην Τροχαία Αττικής

Επίσκεψη στην Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στην Β΄Αθήνας – νότιος τομέας, κ. Τάκης Διαμαντόπουλος.

Τον υποψήφιο βουλευτή υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος Κ. Νικόλαος Σπανουδάκης, ο οποίος και ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Διαμαντόπουλο για τα μέτρα που λαμβάνει η τροχαία, ενόψει της εξόδου, λόγω των εορτών του Πάσχα.

Ο κ. Διαμαντόπουλος άκουσε με προσοχή την ενημέρωση του κ. Σπανουδάκη, ευχαρίστησε την ηγεσία της Τροχαίας Αττικής,αλλά και το προσωπικό της Διεύθυνσης, άνδρες και γυναίκες, για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, ώστε η κυκλοφορία στα οδικά δίκτυα  της Αττικής να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης του έργου που επιτελεί το προσωπικό της ΕΛΑΣ, ο κ. Διαμαντόπουλος έδωσε μια αναμνηστική πλακέτα στον Ταξίαρχο κ. Σπανουδάκη.

Στην ενημέρωση παρέστησαν, ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος του γραφείο τύπου της Ένωσης Κεντρώων Δ. Μποτώνης και ο συνεργάτης του υποψήφιου βουλευτή, Γρηγόρης Ακριτίδης.

diamantopoulostakis.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση