Αττική

Εξαφάνιση στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ του Σταύρου Δογιάκη της Ταβέρνας Κρητικός

Εξαφάνιση μυστήριο έχει αναστατώσει από χτες  την περιοχή Γλυκά Νερά και αφορά αυτή του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, για τον οποίο έχει εκδοθεί και  missing alert νωρίτερα σήμερα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του “ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Ο Σταύρος Δογιάκης είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της   ταβέρνας «Κρητικός» μαζί με τον αδερφό του, στην Κάντζα, η οποία έχει γίνει γνωστή γιατί συχνάζουν πολλοί πολιτικοί,   επιχειρηματίες, σχεδιαστές μόδας και εκπρόσωποι της σόουμπιζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά του βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο 53χρονος φέρεται, επίσης, να άφησε σημείωμα, στο οποίο καθιστά κληρονόμο τον αδελφό του.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  myathenspass» Τι αλλάζει στην ελεγχόμενη στάθμευση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: