Εμείς είμαστε υπερήφανοι για την Εκκλησία μας

Άρθρο του Τάκη Διαμαντόπουλου Επιχειρηματία Υποψήφιου βουλευτή Ένωσης Κεντρώων 

Είναι αδιανόητο στις μέρες μας , σε μια ελεύθερη και θρησκευόμενη πατρίδα να προκαλεί εκνευρισμό στο κόμμα που κυβερνά την χώρα, η φωτογραφία ενός υπουργού μ έναν Μητροπολίτη.

Σύσσωμη η αριστερά ξεσηκώθηκε να αντιδράσει στο γεγονός, του ότι ένας θεσμικός παράγων βρέθηκε πλάι σ έναν ποιμένα της εκκλησίας και της ορθοδοξίας μας , βρισκόμενος μάλιστα σαν απολογούμενος στα όργανα του κόμματος του.

Αντί να αντιμετωπίζεται η εκκλησία μας ,ως ευεργέτης σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου βοηθά εξαιρετικά στην ανάπτυξη δομών και υποδομών της χώρας ,οι κυβερνώντες την θεωρούν ξένο σώμα .Ας  μην ξεχάσουμε πως η συνάντηση Κουρουμπλή με Αμβρόσιο έλαβε χώρα  στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο στη δημιουργία του οποίου συνέβαλε τα μέγιστα η αξιότιμη εκκλησία μας.

Κι εδώ μπαίνει το εύλογο ερώτημα .Ποια Ελλάδα θέλουμε ?

Εμείς ξεκάθαρα θέλουμε την Ελλάδα , όπου η θρησκεία και ο πατριωτισμός θα έχουν ξεχωριστή και περήφανη θέση στις καρδιές και στην πορεία της πολιτείας μας.

Θυμόμαστε έντονα , πως στα μνημονιακά δύσκολα χρόνια που πέρασαν , πάμπολλες φορές η Ελληνική εκκλησία , βοήθησε όπου το κράτος δεν έφτασε αλλά αντικατέστησε και το κράτος  όταν εκείνο δεν μπορούσε.

Όσο εσείς θα ντρέπεστε να φωτογραφίζεστε και να συναναστρέφεστε με τους ιερείς και το ποίμνιο τους , εμείς θα νιώθουμε υπερήφανοι για το θεάρεστο έργο    των παπάδων μας και ακόμα πιο υπερήφανοι για την ξεκάθαρη θέση που έχει στην κοινωνία, στις καρδιές και στις οικογένειές μας , η αγάπη της χριστιανοσύνης της ανιδιοτέλειας και της ορθοδοξίας μας.

diamantopoulostakis.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: