ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

Με τρεις ιστιοδρομίες  ξεκίνησαν τα RSX στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου της Μασσαλίας. Σε αυτή την κατηγορία τρέχουν 29 σκάφη και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης βρίσκεται στην 9η θέση με 15 βαθμούς. Στην πρώτη κούρσα τερμάτισε 13ος και την «πέταξε» ως χειρότερη και ακολούθησαν μία 10η θέση κι άλλη μία 5η.

Καλή είναι και η συμμετοχή στα 470 ανδρών. Αγωνίζονται 29 σκάφη και μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες οι Βασίλης Παπουτσόγλου – Ιωάννης Ορφανός είναι 22οι με 41 βαθμούς (23, 18).

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών τρέχουν 24 σκάφη και οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι 10ες με 21 βαθμούς (17, 4).

Στα Λέιζερ Στάνταρντ δήλωσαν συμμετοχή μόλις 7 σκάφη και ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 7ος με 13 βαθμούς (6,7).

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ των συχνών επαφών της με τα πολιτικά κόμματα η εκτελεστική επιτροπή της Ε.Ι.Ο. θα συναντήσει αύριο Πέμπτη αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε. που θα αποτελούν οι κκ. Σοφιανός, Λιάπης και Καραγιώργος. Η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία θα αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει μαζί με τους ομίλους και τους αθλητές, θα ενημερώσει για το «Athens International Sailing Center» και θα καταθέσει τις προτάσεις της για το πώς μπορούν να αξιοποιηθούν γενικά τα Ολυμπιακά Ακίνητα.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Στα γραφεία του συλλόγου συναντήθηκαν χτες το μεσημέρι ο επικεφαλής…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: