Εκατοντάδες πολίτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών, εκπροσώπων φορέων της πόλης, συλλόγων και σχολείων καθώς και εκπροσώπων από τον πολιτικό και αυτοδιοικητικό τομέα, από τον πολιτιστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό χώρο και τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές Γιάννης Μπαλάφας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Άννα Καραμανλή, Γιώργος Καρράς, Χάρης Θεοχάρης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Καπάταης, Γιώργος Γαβρίλης και Ελισάβετ Τασουλή, ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο Δήμαρχος Αθήνας, Γιώργος Καμίνης ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Σπύρος Καρανικόλας καθώς και οι πολιτευτές Τιτή Ντολαπτσή, Δημήτρης Πλαστήρας και Βασίλης Σπανάκης. Επίσης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου, Δημήτρης Σούτος, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, οι επικεφαλή των δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι Πρόεδροι και σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων Μοσχάτου και Ταύρου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου μας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Ξενόπουλου. Μετά την ευχολόγηση της πίτας από τους ιερείς ακολούθησε η ομιλία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου παρουσίασε τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν για τους συμπολίτες μας, υπογραμμίζοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου, καθώς και τις στέρεες οικονομικές βάσεις στις οποίες στηρίζεται ο Δήμος. Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα έργα που ολοκληρώθηκαν, που υλοποιούνται και σε αυτά που έχουν σχεδιαστεί. Ολοκλήρωσε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στη νέα σελίδα που ανοίγεται στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου με όραμα και σχέδιο για το επόμενο διάστημα, υπογραμμίζοντας τη συμπόρευσή του με σημαντικές προσωπικότητες της πόλης, με τους οποίους θα χαράξει από κοινού τη νέα δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία για τον Δήμο και την πόλη.

Σημαντικό μέρος της εκδήλωσης αφορούσε τις τιμητικές διακρίσεις συμπολιτών μας για τις διεθνείς αθλητικές διακρίσεις τους για το έτος 2018.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι:

  • Μαρία Πρεβολαράκη και Αναστασία Χαφουσίδου για τις διακρίσεις τους στο άθλημα της πάλης
  • Ανδρονίκη Αγαθού, Μαρία Κουγιουμτζόγλου, Ελένη Ρίζου και Αύρα Ντούρο για τις διακρίσεις τους στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής,
  • Χριστίνα Ράμμου και Κωνσταντίνος Μαρκάκης για τις διακρίσεις στο άθλημα του Tae Kwon Do,
  • Ραφαέλα Ιωαννίδου για τη διάκρισή της στο καλλιτεχνικό πατινάζ
  • ΙάκωβοςΔημήτριος ΔέδεςΝτεντόπουλος για τη διάκρισή του στο άθλημα της ιστιοπλοΐας
  • Γλυκερία Σκάρκου για τις επιδόσεις της ως μαραθωνοδρόμος

Η ομάδα μπάσκετ της Ελευθερίας Μοσχάτου για την άνοδό της στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών.

Facebook Comments Box

Απάντηση