Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας

Στον Πειραιά τα δώρα προσέφερε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Κλάδου Ασφαλείας, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Πλουμή, τον Προϊστάμενο Κλάδου Τάξης, Ταξίαρχο Δημήτριο Αθανασόπουλο και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Α/Δ Χαρίλαο Τσάτσαρη.

Παράλληλα με την προσφορά των δώρων και τις ευχές για καλή χρονιά, ο Γενικός Γραμματέας είχε την ευκαιρία να απευθύνει ευχαριστίες προς την Τροχαία για τη σημαντική προσφορά της στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Ειδικότερα, ο κ. Φιλιππάκος δήλωσε τα εξής:

«Κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς, έτσι και φέτος, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου μας, επιδεικνύουν το σεβασμό και την αγάπη τους, μέσα από αυτήν την εθιμοτυπική προσφορά δώρων στους Τροχονόμους της Ελληνικής Αστυνομίας, αναγνωρίζοντας έτσι το έργο και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Θέλω να συγχαρώ ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, και ειδικότερα τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, αλλά και όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Αστυνομίας, για την πολύτιμη προσφορά τους.

Η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών, την οποία το προσωπικό της Τροχαίας ελέγχει, είναι ύψιστης σημασίας για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Η προσφορά στον συνάνθρωπο, στον πολίτη, ζωντανεύει μέσα μας την έννοια του ανθρωπισμού, το ύψιστο αγαθό που μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Εύχομαι από καρδιάς ο καινούργιος χρόνος, να φέρει στον καθένα ό,τι πραγματικά επιθυμεί. Υγεία και ευτυχία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, καθώς και επαγγελματική καταξίωση.

Χρόνια πολλά σε όλους, Καλή Χρονιά!».

Facebook Comments Box

Απάντηση