Εγώ, ο Απαισιότατος 3: Σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας στις 18:00

Σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας στις 18:00 στα πλαίσια των Χριστούγεννιατικων εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας, η ταινία κινουμένων σχεδίων Εγώ, ο Απαισιότατος 3.

Ο Γκρου ανακαλύπτει πως έχει έναν δίδυμο αδερφό και μαζί θα συνεργαστούν πάνω σε άλλη μία ληστεία. Η τρίτη ταινία είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στις περιπέτειες του Γκρου, δείχνει όμως κάποια σημάδια κόπωσης.

Η τεράστια επιτυχία τού «Εγώ, ο Απαισιότατος 2» και η φρενίτιδα των Μίνιονς που τη διαδέχτηκε οδήγησαν σχεδόν αυτόματα σε άλλο ένα σίκουελ. Πλέον ο Γκρου έχει περάσει στην πλευρά των «καλών» και ως πράκτορας καλείται να αντιμετωπίσει τον πρώην σταρ των ’80s και νυν κακοποιό Μπαλτάζαρ Μπρατ. Η νοσταλγία για την αισθητική εκείνης της περιόδου φαίνεται ότι έφτασε και στα blockbuster animations, καθώς τα όπλα του Μπρατ περιλαμβάνουν ένα walkman, έναν κύβο του Ρούμπικ και τις… θανατηφόρες χορευτικές κινήσεις του.

Ο Μπρατ γίνεται με ευκολία ο πιο επιτυχημένος νέος χαρακτήρας των ταινιών, καθώς πραγματοποιεί διαρρήξεις ακούγοντας Μάικλ Τζάκσον, ενώ προσφέρει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του φιλμ. Ο Γκρου αδυνατεί να τον συλλάβει κι έτσι η υπηρεσία των απολύει. Άνεργος και απογοητευμένος, ανακαλύπτει από το πουθενά τον δίδυμο αδερφό του, ο οποίος θέλει να τον βοηθήσει. 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Σε πλήρη ισχύ είναι το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων σε Αθήνα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: