ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης μας απέστειλε το συγκεκριμένο δελτίο τύπου που αφορά τα μέτρα που παίρνει για τον Κορωνιαίό συγκεκριμένα αναφέρει, σαν δήμος -Διακόπτουμε τις Αλυσίδες Μετάδοσης του Κορωνίού-
Το δελτίο τύπου:

Κατόπιν σύγκλισης της Επιτροπής για την προετοιμασία του Δήμου και των Υπηρεσιών του σε περίπτωση εμφάνισης κρουσμάτων Κορωνοϊού, σήμερα στις 9 Μαρτίου 2020, ανακοινώνουμε τα εξής:
1. ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Πραγματοποιήθηκαν ήδη απολυμάνσεις σε Παιδικούς Σταθμούς, ΚΑΠΗ και τον Παιδικό Σταθμό της Εθνικής Στέγης.
Εντός του Σαββατοκύριακου έγιναν απολυμάνσεις σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια. Σήμερα το απόγευμα θα γίνουν οι τελευταίες στα σχολεία της Ευξείνου Πόντου. Σημειώνεται ότι η απολύμανση γίνεται με ειδικά οικολογικά υλικά και ο χώρος μπορεί να λειτουργήσει μετά την παρέλευση 12 ωρών. Οι απολυμάνσεις
θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας απολυμάνσεις στους χώρους του Δημαρχείου, των ΚΕΠ, των Δημοτικών Ιατρείων, του Κοινωνικού
Παντοπωλείου, του Ψηφιακού Μουσείου, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και των Δημοτικών Γυμναστηρίων.
Ολοκληρώνεται σήμερα η απολύμανση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, το οποίο θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη. Κατόπιν σύγκλισης της Επιτροπής για την προετοιμασία του Δήμου και των Υπηρεσιών του σε περίπτωση εμφάνισης κρουσμάτων Κορωνοϊού, σήμερα στις 9 Μαρτίου 2020, ανακοινώνουμε τα εξής:
Στα Δημοτικά σχολεία κάθε μεσημέρι οι καθαρίστριες θα καθαρίζουν όλες τις επιφάνειες και τα πόμολα με αντισηπτικό χλωριούχο υγρό.
2. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ
Αναστέλλεται η λειτουργία του Πολιτισμικού Πολυχώρου «Γαλαξίας».
Αναστέλλονται όλες οι μαζικές επισκέψεις και εκδηλώσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Ψηφιακό Μουσείο για δύο εβδομάδες. Και οι δύο χώροι θα λειτουργούν κανονικά για το κοινό.
Αναστέλλεται η λειτουργία των δύο τμημάτων της δημοτικής χορωδίας για δύο εβδομάδες.
Αναστέλλεται η λειτουργία της Λέσχης Ανάγνωσης που στεγάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη για δύο εβδομάδες.
Αναστέλλονται όλες οι απογευματινές δραστηριότητες των συλλόγων στα σχολεία της πόλης μας για δύο εβδομάδες καθώς και η παραχώρηση χώρων από τα σχολεία σε συλλόγους και φορείς.
Αναστέλλεται η λειτουργία των τριών ΚΔΑΠ του Δήμου για δύο εβδομάδες.
3. ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τα μαθήματα της χορωδίας των ΚΑΠΗ που διεξάγονται κάθε Παρασκευή στην
Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σταματούν.
4. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
Τέλος, ενισχύεται το προσωπικό καθαριότητας στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς της πόλης μας και στον παιδικό σταθμό της Εθνικής Στέγης.
Σκοπός όλων των ανωτέρω που αποφασίστηκαν από την Επιτροπή είναι να
προστατεύσουμε το ανθρώπινο κεφάλαιό μας και να διακόψουμε τις αλυσίδες μετάδοσης του κορονοϊού στην πόλη μας.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Θεοδωρικάκος: Στηρίζουμε την Αυτοδιοίκηση για να καλύψει τις απώλειες εσόδων από τον κορωνοϊό - Παρέμβαση στην τροπολογία για τα τραπεζοκαθίσματαΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Η νεαρή υπολοχαγός, Διμοιρίτης στρατιωτικού αγήματος, που έκανε την υποστολή…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: