Ανατρέχοντας στο κείμενο του Robert Elias Najemy που γρά φει για την Ελλάδα, μας ζητάει να αναρωτηθούμε Αγαπημένα μου Πατριωτάκια αν έχει αλήθεια περάσει απ’το μυαλό μας “ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ” και πως σκέπτονται κάποιοι έξυπνοι μορφωμένοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, για εμάς. Σας παραθέτω φίλοι μου το κείμενο του αμερικανού λογοτέχνη Robert Elias Najemy που γραφει για την Ελλάδα.
“Γκρεμίστε ‘ολη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.Αδειάστε όλα τα μουσεία σε όλο τον κόσμο. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον Πλανήτη,’επειτα σβήστε την ελληνική γλώσσα από παντού. Από την Ιατρική σας, την Φαρμακευτική σας,τα μαθηματικά, την φυσική,την χημεία, την αστρονομία και από την πολιτική σας.
Διαγράψτε από τα μαθηματικά σας κάθε γεωμετρικό σχήμα κάντε το τρίγωνο οχτάγωνο την ευθεία καμπύλη. Σβήστε την ονομασία κα΄θε ασθένειας και κάθε φαρμάκου.Διαγράψτε τη Δημοκρατία από κάθε πολιτική.Διαγράψτε τη βαρύτητα και φέρτε τα επάνω κάτω,αλλάξτε τους δορυφόρους να έχουν τετράγωνη τροχιά.Αλλάξτε τα βιβλία σας παντού να μην έχει καμιά λέξη Ελληνική. Σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο και από τους μύθους και την ιστορία. Αλλάξτε την παιδεία το όνομα της Ιστορίας.Πηγαίντε στον αραβικό τρόπο γραφής και όχι το ελληνικό.
Θα πείτε δεν γίνεται:
Σωστά. Δεν γίνεται, γιατί δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε ούτε μια πρόταση!
Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα ο Έλληνας η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.
“Η Πρόκληση πάντως ισχύει αν σας βαστάει”
https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FTxZIYQUubcE%2Fmaxresdefault.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DTxZIYQUubcE&tbnid=W2MHfLf8w4wpbM&vet=12ahUKEwiO8dWTnI3pAhUG_xoKHQUOAIoQMygEegUIARDVAQ..i&docid=xyJSX5EGKw8udM&w=1280&h=720&q=%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&ved=2ahUKEwiO8dWTnI3pAhUG_xoKHQUOAIoQMygEegUIARDVAQ
Κύρος Δημάκης