ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ … Καρναβάλι 2019

Mε μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 4.000 καρναβαλιστών και πλήθος επισκεπτών πραγματοποιήθηκε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στις 15.00 το μεσημέρι, στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη.

Η φετινή παρέλαση του Καρναβαλιού που γιορτάζει τα 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα, είχε ιδιαίτερο παλμό και κέφι, με τα πληρώματα να κλέβουν για άλλη μία χρονιά τις εντυπώσεις με την ευφάνταστη θεματολογία τους: «Στη χώρα των θαυμάτων», «Φάρσα ή κέρασμα», «τα κουβαδάκια σας και σ΄άλλη παραλία», «η μέρα των προγόνων», «30 χρόνια Disco party», «Βραζιλιάνες από το Μοσχάτο» και πολλά άλλα πληρώματα με θεματολογία χιουμοριστική αλλά και κινηματογραφική παρέλασαν σκορπώντας το κέφι και τη ζωντάνια στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη!

Για άλλη μία χρονιά η παρουσιάστρια, η Κατερίνα Καρύδη, με τα έξυπνα σχόλιά της και το χιούμορ της συνέβαλε στην επιτυχία της παρέλασης, ενώ ο Κώστας Βενετσάνος σε ρόλο επίτιμου καλεσμένου,  σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα πληρώματα και συνέβαλε στο εορταστικό κλίμα!

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε τη φετινή χρονιά η ομάδα από το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, τα κινεζάκια, η οποία με θέληση και αγάπη για το παιχνίδι και το καρναβάλι, έφτιαξε εκ νέου μέσα σε μία νύχτα το άρμα της που καταστράφηκε από αγνώστους! Με το τέλος της παρέλασης η γιορτή συνεχίστηκε στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη με τη συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, καλωσόρισε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης, ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του Καρναβαλιού, τους καρναβαλιστές, τα σχολεία και τους φορείς της πόλης, τους αιρετούς, τους υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου που εργάσθηκαν σκληρά για την οργάνωση της παρέλασης, την RSF Hellas που για άλλη μία χρονιά ήταν υπεύθυνη για την υγειονομική κάλυψη της παρέλασης, καθώς και την Ελληνική Αστυνομία, την τροχαία και την πυροσβεστική για την άριστη συνεργασία τους. Αναφορά έγινε και στους φετινούς χορηγούς του Καρναβαλιού, ανάμεσα στους οποίους τον χορηγό του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου, τα παστέλια «Γκούμα», την ΙΟΝ που στήριξε την παιδική επετειακή εκδήλωση του Καρναβαλιού και τον μεγάλο χορηγό των φετινών εκδηλώσεων το Breadfactory.

Οι εκδηλώσεις της αποκριάς στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζονται το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 στις 11.00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206) με δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά από το Σχολείο της Τέχνης.   

                                                         

πηγή: Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

 

Facebook Comments Box

Απάντηση