ΑΛΛΑ

Δήμος Καλλιθέας Η ημέρα του Δημότη αναστέλλεται όμως τηλεφωνικά ή διαδικτυακά θα υπάρχει συνεχώς επικοινωνία με τους δημότες

Η ημέρα του Δημότη στη Καλλιθέα λόγω των εκτάκτων μέτρων και των οδηγίων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ δεν θα πραγματοποιείται. Η επικοινωνία όμως των πολιτών θα γίνεται με την βοήθεια των διαδικτυακών μέσων και τηλεφωνικά. Η ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας: Ο Δήμος Καλλιθέας, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών του Ε.Ο.Δ.Υ. και των συναρμοδίων υπηρεσιών , για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κορωνοϊού, αλλάζει τον τρόπο επικοινωνίας της «Ημέρας Δημότη». Συγκεκριμένα οι πολίτες στο εξής, δεν θα συναντούν τον Δήμαρχο και την διοίκηση του Δήμου σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όπως γινόταν κάθε Τετάρτη μέχρι πρότινος και για όσο καιρό κριθεί απαραίτητο σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες και τη διοίκηση του Δήμου μέσω της Γραμμή Δημότη στο 15600 (αστική χρέωση) στο τηλεφωνικό κέντρο του Δημαρχείου Καλλιθέας στο 213 20 70300 ή την χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kallithea.gr.
Υπενθυμίζουμε ότι, στην κατεύθυνση αυτή, προκειμένου για έκδοση πιστοποιητικών, συνιστάται οι πολίτες να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.kallithea.gr, στο πεδίο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ή να επιλέγουν για την εξυπηρέτηση τους, την τηλεφωνική επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας

• Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο και τις Δημοτικές Υπηρεσίες για εξυπηρέτηση ΜΟΝΟΝ αν έχουν προηγουμένως κλείσει ραντεβού τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Καθώς η πανδημία COVID-19 βρίσκεται σε έξαρση, η πρόκληση για όλους είναι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να περιορίσουμε την διασπορά της, ώστε να μείνουμε όλοι μας υγιείς.

διάβασε και αυτό  Συνεργασία FOODON-Δήμου Καλλιθέας

Μένουμε ασφαλείς – Μένουμε Υγιείς.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Το ενδεχόμενο ενός νέου γενικού lockdown σε όλη τη χώρα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: