Δήμος Αγίου Δημητρίου_Συμμετοχή στη δράση «Let’s Do it Greece 2019»

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου και φέτος θα δώσει δυναμικό «παρών» στη δράση «Let’s Do it Greece 2019», που αποτελεί το ελληνικό σκέλος της Διεθνούς Εθελοντικής Εκστρατείας Καθαρισμού «Let’s Do it World».

Η φετινή περιβαλλοντική δράση του Δήμου μας θα αφορά στον καθαρισμό του ρέματος της Πικροδάφνης.

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 10:30 το πρωί, από το σημείο πρόσβασης στην Πικροδάφνη που βρίσκεται πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου, ευαισθητοποιημένοι/ες εθελοντές και εθελόντριες, ενεργοί πολίτες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και τοπικοί φορείς και σύλλογοι, θα ξεκινήσουν τον καθαρισμό του ρέματος.

Οι σακούλες και τα γάντια θα διατεθούν από το Δήμο, ενώ όσοι εθελοντές/ριες συμμετέχουν θα πρέπει να φοράνε τα κατάλληλα παπούτσια, κατά προτίμηση γαλότσες, για την κατάβαση μέσα στο ρέμα.
Τα παιδιά κάτω των 11 ετών θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο με συνοδεία ενήλικα.

Στόχος του Δήμου Αγίου Δημητρίου και αυτή τη χρονιά, μέσα από τη συμμετοχή στο «Let’s do it Greece 2019», είναι ο καθαρισμός του ρέματος και η αλλαγή της όψης του στα σημεία παρέμβασης.
Το σημαντικότερο όμως είναι να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας, αλλά και παρακίνησης αλλαγής νοοτροπίας απέναντι στην όαση της πόλης μας, το ρέμα Πικροδάφνης!
Γιατί η καθαριότητα της πόλης, το περιβάλλον της και το νοικοκύρεμά της είναι αδιαπραγμάτευτη υπόθεση όλων μας. 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Μαγιόρκα ο μεγάλος διεθνής αγώνας «Κύπελλο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: