Δήλωση στήριξης Κώστα Ασκούνη του Αλέξη Σαλτουτ

Φίλες&Φίλοι,

Μου πήρε τρεις μέρες να καταφέρω να έχω το σθένος να σας ευχαριστήσω όλους και φυσικά να σας πω και μερικές αλήθειες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σπύρο και το σκοπευτικό σύλλογο του οποίου η πλειοψηφία ψήφιζε Μαργαρίτη και έβαλε τους 50 σταυρούς τους σε εμένα, Θέλω να ευχαριστήσω τον Τ. Διαμαντόπουλο, υποψήφιο βουλευτή στο νότιο τομέα της Αθήνας με την Ένωση Κεντρώων για τα παιδιά, τα  παιδιά που μετρημένα με στηρίξανε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παιδικό μου φίλο Γιάννη και το dream team 20 ανθρώπων που επίσης με στηρίξανε. Θέλω να ευχαριστήσω οικογένειες όπως της καλής μου φίλης Νικόλ, μια τετραμελής οικογένεια που επίσης δήλωσε το παρόν. Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς, το κομμωτήριο μου, τον Δήμο, γέννημα θρέμμα Καλλιθέα που ήρθε από Γλυφάδα με την τετραμελή οικογένεια του, θέλω να ευχαριστήσω τους Αιγυπτίους, το 50% που με στήριξαν με τιμάει. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την πληθώρα γνωστών της μητέρας μου τα 80 άτομα που την ψήφισαν εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί με τίμησαν.   Πριν από τρία χρόνια αποφάσισα να επιστρέψω, να μην ακούσω τον πρώην δήμαρχο Κ. Ασκούνη και να συνεχίσω σε μια παράταξη που υποτίθεται κοντραριζόταν για την διαφθορά. Αργότερα αρνήθηκα μεταγραφές σε σοβαρές παρατάξεις, με σχέδιο και όραμα. Έζησα τα καλά και τα κακά της παράταξής μου, και άκουσα το κορυφαίο πριν τις εκλογές. δηλ. Να συνεχίσω αν και δεν θα τα πάω καλά. Συνολικά ευχαριστώ και τους 52 σταυρούς που πήρα.!!!!

Δεν θέλω να σχολιάσω ΚΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΜΩΣ αυτά που λένε συμπολίτες μου για σακούλες που περπατάγανε …., ούτε θα αναρωτηθώ που βρέθηκε ο μηχανισμός να γίνει κάτι τέτοιο και αν όντως είχε επίπτωση.

Τώρα πλέον έχουν τελειώσει οι εκλογές, και σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας, ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που με στήριξαν αλλά ευχαριστώ και αυτούς που με πιστόλιασαν για ένα δίφραγκο. θέλω να σας μιλήσω λίγο για εμένα και να σας εξηγήσω το όνομά μου . Φυσικά όπως όλοι γνωρίζετε η μητέρα μου είναι Ελληνίδα, Σμύρνη ο Παππούς, που βρέθηκε στην Κρήτη, και ο πατέρας μου είναι από την Αλεξάνδρεια Αιγύπτου.  Στα 17 του πήγε στο Μιλάνο Ιταλίας, τόπος γνωριμίας με την μητέρα μου. Ήρθε στην Ελλάδα όπου ζει 27 χρόνια. Καρπός αυτών των τριών αυτοκρατοριών ήμουν εγώ, γέννημα θρέμμα Καλλιθέας. Ζήσαν χρυσές εποχές και οι δυο πλέον πετυχήμενοι, εργατική τάξη αλλά πετυχημένοι με σπούδασαν και με ανέθρεψαν με γνώμονα τις αξίες και τα ιδανικά τους.

Συνεργάτες του νυν Δημάρχου έγιναν φίλοι μου, αναλώσαμε ώρες συζητήσεων και προτάσεων για το καλύτερο της πόλης μας στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Αμφότεροι είναι ηγέτες και τους εκτιμώ. Δηλώνω, ότι η ενασχόληση μου με τα κοινά έφτασε στο τέλος της. Δυστυχώς το μικρόβιο της πολιτικής παραμένει μέσα μου οπότε πάντα θα έχω μια αντίληψη, πάντα θα είμαι ενεργός πολίτης, αλλά  θα σας πω το μεγάλο μάθημα που έμαθα. Λίγοι είναι αυτό που φαίνονται. Όσοι είναι και δεν φοβούνται να το κρύψουν είναι και αυτοί που μας πρόσφεραν έργα.

ΕΙΔΙΚΑ για τον πρώην Δήμαρχο στα χρόνια του οποίου έζησα και μεγάλωσα, από μικρός άκουγα πόσο νωρίς ήταν στο πόστο των υπαλλήλων, δεν καθόταν στο γραφείο του ώρες αλλά ήταν έξω στην πόλη παρακολουθώντας τα πάντα , πάντα νηφάλιος, ακούραστος, ελέγχοντας τον μηχανισμό από τη βάση του.

Στις εκδηλώσεις πάντα νωρίτερα να ελέγχει αν όλα πάνε καλά, αν υπάρχουν προβλήματα έτοιμος να δώσει λύσεις.

Ο κ. Κώστας Ασκούνης ήταν ηγέτης. Πάντα τον θαύμαζα

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ

Facebook Comments Box

Απάντηση

%d