Γκαλ Γκαντότ, Νάταλι Πόρτμαν και άλλοι διάσημοι σε καραντίνα τραγουδούν το Imagine.

Γκαλ Γκαντότ, Νάταλι Πόρτμαν και άλλοι διάσημοι σε καραντίνα τραγουδούν το Imagine Με πρωτοβουλία της Γκαλ Γκαντότ πολλοί celebrities συμμετείχαν σε ένα βίντεο που είχε σκοπό να στείλει μήνυμα ενότητας αλλά αντιμετωπίστηκε με κριτική ματιά από αρκετούς.

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Wonder Woman ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο μαζί με μια ομάδα διάσημων φίλων της τραγουδά στίχους από το Imagine του John Lennon. Θέλοντας να στείλει μήνυμα ενότητας τη στιγμή που ο πλανήτης πλήττεται από τον κορωνοϊό η Γκάλ Γκαντότ δημοσίευσε το βίντεο την έκτη μέρα αυτοαπομόνωσης της. Στο βίντεο εμφανίζονται μεταξύ άλλων η Νάταλι Πόρτμαν, ο Μάρκ Ράφαλο, ο Γουίλ Φέρελ και η Κάρα Ντελεβίν. Η Γκαντόν αναφέρει στην αρχή του ποστ πως το βίντεο ενός Ιταλού άνδρα ο οποίος έπαιζε το Imagine στη τρομπέτα για να κρατήσει συντροφιά στους γείτονές την ενέπνευσε.

Με προηγούμενες δημοσιεύσεις της είχε προσπαθήσει να ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να μείνουν σπίτι γράφοντας: «Μένω σπίτι, αυτή είναι η υπερδύναμή μου και η δική σας. Όσο νωρίτερα μείνουμε σπίτι και αποφύγουμε τον πολύ μεταδοτικό ιό, τόσο πιο σύντομα θα επιστρέψουμε στις ζωές μας, χωρίς να χαθούν ζωές».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Καλή νύχτα...Ρωζίτα Σώκου

Απάντηση

Recommended
Επεισόδια μικρής κλίμακας έλαβαν χώρα στο δάσος και στο φράχτη…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: