Γιάννης Μπαλάφας : “Να μην επιτρέψουμε την επιστροφή στο χθες”-epikairo.com

Σε μήνυμα του προς τους πολίτες του νοτίου τομέα Β Αθήνας, ο υποψήφιος Βουλευτής, τ. υπουργός Γιάννης Μπαλάφας σημιώνει πως δεν πρέπει να επιτραπή, η επιστροφή στο χθες…  Ο κ. Μπαλάφας αναφέρει αναλυτικά:

Ο ΣΥΡΙΖΑ μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών (δήμοι Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Π. Φαλήρου).Θα κάνω ότι μπορώ για να συμβάλω στη νέα αυτή -νικηφόρα, είμαι σίγουρος- μάχη.

Στις 7 Ιουλίου καλούμαστε να αποφασίσουμε:
-Πρόοδος ή συντήρηση;
-Επιστροφή στο χθες ή συνέχιση μιας θετικής πορείας, παρά τα επιμέρους λάθη;
-Επιβράβευση της οικογενειοκρατίας και του πελατειακού κράτους ή στήριξη σε αυτούς που πάντα στέκονταν δίπλα στους εργαζόμενους;
-Εργασιακά δικαιώματα ή εργοδοτική αυθαιρεσία;
-Στήριξη ενός δημόσιου τομέα ο οποίος θα είναι αρωγός όλων των πολιτών ή ανάθεση στους ιδιώτες κερδοφόρων τομέων της υγείας, της παιδείας και της πρόνοιας;
-Διαφθορά και διαπλοκή ή μάχη ενάντια στα κάθε είδους συμφέροντα;


Στις 7 Ιουλίου οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες θα δώσουν την δική τους απάντηση. Σε αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Δίπλα με όλους εσάς που μαζί εργαστήκαμε στον ιδιωτικό τομέα για δεκαετίες, μαζί παλέψαμε για δικαιώματα, μαζί διαδηλώσαμε στις μεγάλες μάχες κατά των μνημονίων, μαζί ανατρέψαμε την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μαζί στηρίξαμε τον Αλέξη Τσίπρα τα τελευταία 4,5 χρόνια.
Δώσαμε μάχες που δεν τις κερδίσαμε όλες.


Είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε και σοφότεροι από όσα δεν καταφέραμε.
Είμαστε έτοιμοι για νέες μάχες, πιο έμπειροι πλέον, πιο αποφασισμένοι και πάνω απ΄όλα, σε μια ευρύτερη συμμαχία η οποία αγκαλιάζει όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες.

Facebook Comments Box

Απάντηση

%d