Γεωργία Γεννιά: Συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου

Συνάντηση της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Α’ Περαιά και Νήσων κας. Γεωργίας Γεννιά με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου τον Πρόεδρο του Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών, κ. Κελμάγερ Αθανάσιο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γαλατά, κ. Δ. Βλάχο και τον Εκπρόσωπο του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού και Δημοτικό Σύμβουλο Γαλατά, κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο. Στα πλαίσια της συνάντησης υπήρξε η ευκαιρία ανάπτυξης σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον Ανθοπαραγωγικό και Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη εντατικοποίησης και επιβολής αυστηρότερων ελέγχων στα εισαγόμενα προϊόντα, στην αναδιαμόρφωση των αδειοδοτικών διαδικασιών έγκρισης για τα μεταφερόμενα θερμοκήπια, στη θέσπιση ειδικών μεταρρυθμίσεων για κατασκευή φωτοβολταϊκών μονάδων μεγαλύτερων των 20 KWh , στην ανάγκη αλλαγής του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου αναλογίας, εργατών γης ανά εκτάσεις γης, καθώς και στο μείζον θέμα για την έγκριση αποζημιώσεων λόγω καταστροφών, σε θέματα υποδομών από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η Υφυπουργός κα. Τελιγιορίδου υποσχέθηκε ότι θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ,ώστε να επανεξεταστούν τα αιτήματα και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για την ικανοποίηση και επίλυσή τους.

πηγη:http://koinoniki.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση