Γεράσιμος Τζαμαρέλος INNOVATHENS: Εργαστήρια και δωρεάν σεμινάρια στον κόμβο καινοτομίας & επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων

Το INNOVATHENS και αυτό τον μήνα διοργανώνει μία σειρά από νέα αλλά και αγαπημένα προγράμματα για τους επαγγελματίες που θέλουν να διαπρέψουν στον τομέα τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη που δραστηριοποιούνται ήδη στον χώρο, σε νέους επιχειρηματίες που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα καθώς και σε φοιτητές ή σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε τομείς όπως το πάντα επίκαιρο ψηφιακό μάρκετινγκ, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η αντιμετώπιση κρίσεων αλλά και η ανάπτυξη soft skills, όπως είναι η προσωπική αυτοβελτίωση.

Την εισήγηση κάνει ο έμπειρος καθηγητής Γεράσιμος Τζαμαρέλος, κάτοχος διδακτορικού στο marketing management, με περισσότερες από 9.500 ώρες διαλέξεων στο βιογραφικό του καθώς και αξιόλογοι συνεργάτες του INNOVATHENS. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται δια ζώσης -για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων- στο Αεριοφυλάκιο 2, ενώ δίνεται και η δυνατότητα για συμμετοχή μέσω ZOOM(εργαστήρια) ή livestreaming (δωρεάν σεμινάρια).

Αναλυτικότερα για το πρόγραμμα:

Workshops

Το άκρως επιτυχημένο και ιδιαίτερα αγαπημένο 3ήμερο εργαστήριο «DigitalMarketing» επιστρέφει και αυτόν τον μήνα για να παρουσιάσει μέσα σε 12 ώρες πώς χτίζεται μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας μέσα από τις ιστοσελίδες, τα κυριότερα socialmedia, τα GoogleAdwords και Analyticsκ.ο.κ.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται ιστοσελίδες, θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές του SEO και το engagement, ενώ, στο τέλος του εργαστηρίου θα είναι σε θέση να προβλέπουν τα ρίσκα στο digital marketing και να διακρίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους.

Για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση τους και να εξειδικευτούν στο ψηφιακό μάρκετινγκ, το INNOVATHENS παρουσιάζει για πρώτη φορά το 5ήμερο εργαστήριο «DigitalMarketing 5 DayProject», έναν εντατικό κύκλο μαθημάτων μίας εβδομάδας και συνολικής διάρκειας 20 ωρών.

διάβασε και αυτό  Η Περιφέρεια Αττικής απαντά στους Δήμους Καλλιθέας και Μοσχάτο-Ταύρο

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν επιτυχημένα websites και να υλοποιούν ενέργειες mobile marketing+PLSystem, θα γνωρίσουν τις τεχνικές SEO (ειδικότερα, το πεδίο των expiredfields), θα ανακαλύψουν εναλλακτικές επιλογές διαφήμισης και τα σημαντικότερα tips των δημοφιλέστερων social media.

Ακόμη, το εργαστήριο θα εξετάσει το podcast σε επίπεδο expandon+expandoff για landing pages και τη σημασία των one-page-sites με apps.

Εργαστήρια

Ακόμη, και τον Νοέμβριο, το INNOVATHENS θα πραγματοποιήσει μία σειρά από εργαστήρια σε συνεργασία με την εταιρεία 365 EvolutionLab και εισηγήτρια την Ειρήνη Κάσδαγλη, professional certified NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), life coach και ιδρύτρια της εταιρίας.

Μέσα από το workshop «Train your Brain», θα ανακαλύψουμε πώς με καθημερινές πρακτικές μπορούμε να «εκπαιδεύσουμε» τον εγκέφαλό μας να αποκτήσει καλές νοητικές συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε την αριστεία σε κάθε τομέα της ζωής, ενώ, στο εργαστήριο «Όλα είναι στο μυαλό», θα γνωρίσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις, πώς δημιουργούνται και πώς μπορούμε να απαλλαγούμε απ’ αυτέςμε στόχο να κατακτούμε όσα επιθυμούμε.

Επιπλέον, «Η εξίσωση της πρώτης εντύπωσης» έρχεται, για να μας φέρει σε επαφή με την έννοια της πολυπόθητης ενσυνειδητότητας (mindfulness) και τα πολλαπλά οφέλη της στην καθημερινή ζωή, τόσο σε προσωπικό όσο σε και επαγγελματικό επίπεδο.

Free Seminars

Οι ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις και η πανδημία του covid-19 έχουν φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για Ψηφιακό Μετασχηματισμό, μία έννοια που θα εξεταστεί σε βάθος μέσα από ένα συναρπαστικό δωρεάν σεμινάριο.

Η προσαρμογή μίας επιχείρησης στο ψηφιακό περιβάλλον, η βέλτιστη αξιοποίηση των ψηφιακών καναλιών και η απαραίτητη εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να ανταποκρίνεται στις επιταγές της νέας εποχής είναι οι θεματικές που θα συζητηθούν.

διάβασε και αυτό  Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στη Θήβα

Ένα ακόμη επίκαιρο σεμινάριο με τίτλο «Crisis Management in Covid-19» έρχεται, για να διδάξει πώς επιτυγχάνεται η αποτελεσματική αντιμετώπιση κρίσεων στον επαγγελματικό χώρο εν μέσω πανδημίας. Το πρόγραμμά έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των τμημάτων Επικοινωνίας, Marketing, Εξυπηρέτησης Πελατών και Crisis Μanagement.

Τέλος, το σεμινάριο «Personal Development» θα καταδείξει πώς η προσωπική ανάπτυξη συνδέεται με την αυτοπραγμάτωση και την ιδανική ηγεσία (leadership),ενώ στο «Πάτα pause!», θα γίνει μία πρώτη επαφή με την έννοια του mindfulness και πώς μέσα από αυτή η σπουδαία δεξιότητα μπορούμε να ζούμε με πιο ποιοτικό τρόπο.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS

πηγή INNOVATHENS

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Αιτωλοακαρνάνας γλύπτης Βασίλης Παπασάικας  δημιούργησε  την προτομή του Αγίου…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: