ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Επειδή το «ευχαριστώ» μας θέλουμε να το δηλώνουμε με πράξεις, για τρίτη χρονιά η Περιφέρεια Αττικής τιμά εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας της Αττικής για το πολύπλευρο έργο τους και την ανιδιοτελή δράση τους σε μια συμβολική βράβευση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος ο οποίος ευχαρίστησε τους εθελοντές και επεσήμανε με έμφαση ότι τα περισσότερα των νησιών μας εξυπηρετούνται από εθελοντικά κλιμάκια του Πυροσβεστικού Σώματος. Επίσης, η Περιφέρεια Αττικής βοηθάει στο μέγιστο του δυνατού το Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και την Ελληνική Αστυνομία με κάθε είδους οχήματα. Παράλληλα ευχαρίστησε και το Ναύσταθμο Σαλαμίνας για τη συμβολή του στα εθελοντικά κλιμάκια του νησιού. Επιπλέον, ο κ. Χατζηπέρος ευχαρίστησε την εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννα Τσούπρα.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Θεόδωρος Σχινάς, οι Αντιπεριφερειάρχες: Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, Βόρειου Τομέα, Σοφία Κορωναίου, Έργων και Υποδομών, Αγγέλικα Σαπουνά, η βουλευτής, Χαρά Καφαντάρη, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, οι περιφερειακοί σύμβουλοι: Αγγελική Λεβέντη, Σπύρος Πάντζας, Φώτης Χρυσικός και Παναγιώτα Παππά, δήμαρχοι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και εκπρόσωποι των Ένοπλων Δυνάμεων, του Πυροσβεστικού Σώματος και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Πρόσκληση στην πρόληψη στο φροντιστήριο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ στη Γλυφάδα…. Η πρώτη…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: