Αύριο Τετάρτη η Συνέντευξη Τύπου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Φινν

6 Ελληνικά Σκάφη στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα 470

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν στην Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΦΙΝΝ, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Athens International Sailing Center». Το Σάββατο 11 Μαΐου στις 8 το βράδυ θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης και την Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι ιστιοδρομίες του σπουδαίου αυτού αγώνα από τον οποίο θα προκύψουν 4 ακόμη χώρες που θα πάρουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης θα δώσει συνέντευξη Τύπου αύριο Τετάρτη στις 2 μετά το μεσημέρι εντός του «Athens International Sailing Center», έτσι ώστε οι εκπρόσωποι του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και την προετοιμασία των ιστιοπλόων.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και  υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ θα μιλήσουν ακόμα ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής και πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, ο οποίος ουσιαστικά έφερε τον αγώνα στην Αθήνα και είναι η ψυχή της διοργάνωσης.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΝ ΡΕΜΟ

Με 6 σκάφη θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 ανδρών-γυναικών που θα ξεκινήσει την Πέμπτη στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας.

Θα αγωνιστούν οι εξής ιστιοπλόοι μας:

Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής Ι.Ο.Π./Ν.Ο.Κ.Β.)

Βασίλης Παπουτσόγλου – Ιωάννης Ορφανός Ι.Ο.Π.

Βασίλης Γουργιώτης – Παναγιώτης Καρδακάρης Ι.Ο.Π.

Νίκος Μπριλάκης – Νίκος Γεωργακόπουλος Ι.Ο.Π.

Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου Ν.Ο.Θ.

Αριάδνη Σπανάκη – Μυρτώ Παπαδοπούλου Ι.Ο.Π.

πηγή: Γραφείο Τύπου της ΕΙΟ

Facebook Comments Box

Απάντηση