Πολιτική

Από το Palm Beach της Florida στην Ελλάδα


Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη Tάΐλερ, μπορεί να έχει  τα φώτα από τις κάμερες  στραμμένα επάνω του και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η μητέρα του, Νταϊάνα, που απολαμβάνει την ζωή της στο Palm beach της Φλόριντα, κάνει δουλειές στην Ελλάδα! Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γίνει ευρύτερα γνωστός όταν πρόσφατα σε τηλεοπτικό πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού One είχε κάνει δυναμικό coming out για τη σεξουαλικότητά του, ερχόμενος τότε σε έντονη αντιπαράθεση με την ομοφοβική ρητορική του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Παύλου Σαράκη.

Η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, η μητέρα δηλαδή του…συζύγου του Τάιλερ, η Νταϊάνα Ρότζερς, σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια στα κοινωνικά της δίκτυα, είναι ανώτερο στέλεχος σε μια ελβετική πολυεθνική εταιρεία η οποία έχει εργοστάσιο εδώ στην Κόρινθο και παράγει έξυπνους μετρητές. 

Η ίδια διαφημίζει στα προφίλ της ότι είναι ανώτερο στέλεχος. Δηλαδή, η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, μετέχει σε εταιρεία που έδωσε το παρόν σε “δημόσιο διαγωνισμό”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο amazonios.net

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Βουλή: Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για το άσυλο – Τα 18 σημεία

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: