Άμυνα & Ασφάλεια

Από τη Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε κατάστημα, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκε, Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για τον έλεγχο και τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν στη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, κατάστημα σε περιοχή της Αττικής, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθησαν αλλοδαπή προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και τρεις αλλοδαποί παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράβασης των νόμων για τα παίγνια, τα προσωπικά δεδομένα και τους αλλοδαπούς, ενώ όπως διαπιστώθηκε, λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.

Στον χώρο είχαν εγκατασταθεί συνολικά (8) παιγνιομηχανήματα και (10) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με τρεις κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (13) μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, από τις οποίες (3) κεντρικές μονάδες διαχείρισης (server),
  • (13) οθόνες και περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών,
  • (5) παιγνιομηχανήματα μεγάλου μεγέθους,
  • (3) μικρά παιγνιομηχανήματα,
  • (2) κάμερες και
  • (390) ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Η Διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος εξιχνιάσε υπόθεση διαφήμισης και προώθησης παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων, μέσω διαδικτύου

Απάντηση