Οπαδοί του Ολυμπιακού μαχαιρώνουν 22χρονη κοπέλα

Απίστευτη φρίκη και βία: Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται ξεκάθαρα οπαδοί του Ολυμπιακού – σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας – οι οποίοι με απίστευτη μανία μαχαιρώνουν και γρονθοκοπούν μια 22χρονη κοπέλα – Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες – Θέμα χρόνου ο επόμενος νεκρός, αν άμεσα δεν δράσουν κυβέρνηση και Αστυνομία για να σπάσουν το απόστημα του χουλιγκανισμού και την ανεξέλεγκτη δράση των εγκληματικών οργανώσεων…

Ραντεβού θανάτου εντός και εκτός γηπέδων, μαχαιρώματα, επιθέσεις με βόμβες μόλοτοφ, επιθέσεις με βόμβες… κανονικές, βιασμοί…

Στο βωμό της τυφλής οπαδικής βίας, ο χουλιγκανισμός ζούσε, ζει και… βασιλεύει, κάτω από τη «μύτη» -κυριολεκτικά- της Ελληνικής Αστυνομίας, φυσικά και της εκάτοστε πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας.

Ολοι ξέρουν, όλοι γνωρίζουν, όλοι… καταδικάζουν, όταν συμβαίνει το κακό!

Ουδείς, όμως, δεκάδες χρόνια τώρα, τόλμησε πραγματικά να σπάσει το απόστημα του χουλιγκανισμού, εκείνων των μικρών ή μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων που δρουν ανεξέλεγκτες και στήνουν σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση ένα μικρό ή μεγάλο «πολεμικό σκηνικό», για να επιβάλλουν τη δύναμή τους έναντι των αιώνιων αντιπάλων.

Τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή δύο ακόμη τραγικά περιστατικά, την άνανδρη επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε μια 22χρονη οπαδό του Παναθηναϊκού, την οποία και μαχαίρωσαν και τα αντίποινα οπαδών του Παναθηναϊκού με την επίθεσή τους στο Παπαστράτειο, η ελληνική πολιτεία ξύπνησε.

Η Ελληνική Αστυνομία τέθηκε ξανά σε επιφυλακή για την πάταξη του χουλιγκανισμού.

Ή μήπως όχι;

Βλέπετε, τα «παλικάρια» που επέλεξαν να επιτεθούν στην 22χρονη κοπέλα και να τη μαχαιρώσουν, ήθελαν να έχουν και αποδείξεις για να την «πουν» στους αιώνιους αντιπάλους τους και τραβούσαν την εγκληματική τους δράση σε βίντεο.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο Ίλιον όπου φέρεται να διαμένει η νεαρή κοπέλα και όπως θα δείτε οι οπαδοί του Ολυμπιακού κάνουν πράγματα που δεν τα χωρά ανθρώπινος νους.

Και ποιος πραγματικά γνωρίζει -πέρα απ’ τους ίδιους τους πρωταγωνιστές αυτής της φρίκης- τι άλλο έχει συμβεί, αφού στα Social Media, επιχείρησαν να δικαιολογήσουν την πράξη τους, λέγοντας πως της επιτέθηκαν «με σκοπό το σεξ».

Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές, αλλά οφείλουν όλοι να τις δουν για να διαπιστώσουν -επιτέλους- το μέγεθος του προβλήματος του χουλιγκανισμού και τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που λαμβάνει, πριν είναι και πάλι αργά.

Διότι με μαθηματική ακρίβεια, μετά και τα τελευταία αιματηρά περιστατικά, οδεύουμε προς τον επόμενο νεκρό!!!

Οφείλουν, σαφέστατα, η ελληνική κυβέρνηση και η ΕΛ.ΑΣ να αναλάβουν δράση… χθες, για να σπάσουν το απόστημα και να οδηγηθούν όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις εγκληματικές οργανώσεις εκεί που τους αρμόζει. Στη φυλακή.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη:

Πριν θρηνήσουμε νεκρούς. Είναι, άλλωστε, ξεκαθάρο πια πως με το μένος που τους διακατέχει προχωρούν ακόμα και σε τυφλά χτυπήματα, σχεδιάζοντας επιθέσεις διαδοχικές σε αγώνες με μικρή αστυνομική παρουσία, ώστε να δράσουν και να φύγουν ανενόχλητοι.

Το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκαν του Ολυμπιακού που απαθανάτισαν μάλιστα τη σκηνή σε βίντεο!

Ένα βίντεο σοκαριστικό που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και καταβάλλονται προσπάθειες να αναγνωριστούν οι ένοχοι, οι πέντε τουλάχιστον άνδρες που όπως βλέπετε γρονθοκόπησαν και μαχαίρωσαν την κοπέλα.

Στο βίντεο που εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα το Newsbomb.gr φαίνονται ξεκάθαρα τρεις άνδρες να την κρατούν από τα χέρια και δυο ακόμα να την χτυπούν με απίστευτη βιαιότητα. Αμέσως μετά, ένας εξ’ αυτών την μαχαιρώνει στο πόδι.

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο περιοχής, δυτικά της Αθήνας, την προηγούμενη εβδομάδα και οι αστυνομικοί αναζητούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επίθεση.

πηγή: https://www.newsbomb.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση