ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ποιος είναι ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Τρύφων Μπουγάς

Αποκλειστική δήλωση στην kalitheapress από τον υποψήφιο δήμαρχο Τρύφωνα Μπουγά.

“Η αγάπη μου για την Καλλιθέα, στην οποία ζω από τα παιδικά μου χρόνια, οι μόνιμοι ισχυροί δεσμοί μου με την πόλη, καθώς και η μαζική έκκληση  φίλων μου Καλλιθεατών να βοηθήσω ώστε να βρει η πόλη μας  τις λύσεις στα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν την τελευταία τετραετία, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι το 2019 υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας. Πιστεύω ότι ο θεσμικός ρόλος ενός Δημάρχου, απαιτεί να προσεγγίζει τα προβλήματα των πολιτών, να προασπίζει τις ανάγκες τους, να διαχειρίζεται και να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της πόλης, να συνθέτει τυχόν προτάσεις και να υιοθετεί τυχόν λύσεις που διαμορφώνουν την ανάπτυξη της πόλης. Το όραμά μου είναι να γίνει η Καλλιθέα μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ πόλη. Μια πόλη ΑΣΦΑΛΗΣ, φιλική στον πολίτη με υποδομές για εναλλακτικές μετακινήσεις και με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Πιστεύω σε μια Πατρίδα ελεύθερη και ανεξάρτητη, η οποία να ανήκει στους Έλληνες. Δε θέλω να μου πάρουν το σπίτι μου και να το ξεπουλήσουν σε ξένους απατεώνες και να μου λένε ότι πρέπει να πληρώνω ενοίκιο για να μένω σ’ αυτό. Δε θέλω οι ξένοι να καταστρέφουν το μέλλον των νέων παιδιών στην πατρίδα μου για να τους αναγκάσουν να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες και από την άλλη να εισέρχονται ανεξέλεγκτα και παράνομα στην Ελλάδα χιλιάδες μετανάστες, ψυχές πεινασμένες και εξαθλιωμένες,για να θησαυρίζουν ντόπιοι λαθρέμποροι λευκής σαρκός ή ξένα κράτη με δυνάμεις κατοχής. Χρειάζεται να αντισταθούμε σθεναρά σε κάθε τι που κατασπαράζει τις συνειδήσεις μας και την Εθνική μας ταυτότητα είτε υλικό, είτε ιδεολογικό. Φτάσαμε στο σημείο να βαπτίζουμε τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία. Να ξεχνάμε ότι υπάρχει η Βόρεια Ήπειρος. Ο ραγιαδισμός ως επάγγελμα μπορεί να είναι προσόν στην πολιτική, αλλά για τους υπόλοιπους πολίτες αποτελεί καρκίνωμα. Χρειάζεται να ορθώσουμε τις ‘’ασπίδες’’ τις πνευματικές απέναντι σε όσους μέμφονται τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό’.

Ποιος είναι ο Τρύφων Μπουγάς

Αποκαλύπτουμε τις άγνωστες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα του, οι οποίες κρύβουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Τρύφων Μπουγάς είναι ένας  ήπιος και φιλικός άνθρωπος χαμηλών τόνων. Τον γνωρίζουμε από τους διαχρονικούς αγώνες του τόσο στην ΟΝΝΕΔ όσο και στη ΝΔ, όπου είχε εκλεγεί ακόμα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής με τη στήριξη των ΤΟ της Καλλιθέας. Υπήρξε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και πρωτοστάτησε στην εκλογή του ως Προέδρου της ΝΔ. Η αντιμνημονιακή του στάση όμως, δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον πολιτικό χώρο που τόσα χρόνια πίστευε και στήριζε, όπως συνέβη και με πολλά στελέχη της ΝΔ. Αρνήθηκε για άλλη μια φορά τα προσωπικά του τυχόν οφέλη και τις καρέκλες της εξουσίας για να παραμείνει πιστός στις αρχές του. Είναι ένας αγωνιστής με έντονη πολιτική δράση και αγάπη για τα κοινά.

Έχει μακρά  συνεχή πορεία 25 ετών ως αιρετός στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Πιο συγκεκριμένα, το 1994 εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου με δήμαρχο τον ανεπανάληπτο Γιώργο Χρυσοβερίδη και διετέλεσε μέλος της δημαρχιακής επιτροπής. Το 1998 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος με υποψήφιο Δήμαρχο τον Διονύση Χατζηδάκη που αναλαμβάνει επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2002 εκλέχθηκε πάλι πρώτος δημοτικός σύμβουλος με δήμαρχο τον Διονύση Χατζηδάκη, ο οποίος τον όρισε Αντιδήμαρχο διοίκησης και οικονομικών στο δήμο Παλαιού Φαλήρου. Μετά από περίπου δύο χρόνια θητείας παραιτήθηκε από το αξίωμά του, αποδεικνύοντας ότι είναι άνθρωπος αρχών και όχι της καρέκλας, μια σπάνια περίπτωση για τα ελληνικά δεδομένα.

Το 2006 έθεσε και πάλι υποψηφιότητα. Αυτή τη φορά ως επικεφαλής της παράταξης «ΦΑΛΗΡΙΚΗ Ρήξη». Σε όλες τις δημοτικές εκλογές που ακολούθησαν 2010, 2014 επανεκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος και παραμένει μέχρι σήμερα.

Ανέπτυξε σεμνή και αθόρυβη φιλανθρωπική δράση ως εμπνευστής και υποστηρικτής της φιλανθρωπικής «Κίνησης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου» στάθηκε αρωγός στους συμπολίτες του, με καθημερινές δωρεές φαγητού επί σειρά ετών στο ίδρυμα «Άγιοι Ανάργυροι» της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης -Π.Φαλήρου. Όλα αυτά με αποκλειστικά δικά του έξοδα. Μάλιστα, ο Σύλλογος φίλων του Ερυθρού Σταυρού Νοτίων Προαστίων τον βράβευσε για τη φιλανθρωπική του δράση. Συνεχίζει να βοηθά τους αδύναμους δημότες, που έχουν ανάγκη με όποιον τρόπο μπορεί.

Εκτιμούμε ότι τόσο ο χαρακτήρας όσο και οι εμπειρίες του συνθέτουν μια εξαιρετική και χρήσιμη υποψηφιότητα για την πόλη της Καλλιθέας.

Την υποψηφιότητα του Τρύφωνα Μπουγά ανακοίνωσε χθες ότι στηρίζει η Χρυσή Αυγή.

Σημείωση kalitheapress : To βιογραφικό του κ Μπουγά μας εδόθη από τον ίδιο.

Ανακοινώθηκαν οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι της Ελληνικής Αυγής και ο Υποψήφιος για Περιφέρεια Αττικής

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ - Δήμος Καλλιθέας / ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΕΞΑΣ - Δήμος…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: