Νέα Καλλιθέας

Ανεξάρτητοι οι πρώτοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε Σταυρούς

Τις παραιτήσεις από τις παρατάξεις «Όλα για την Καλλιθέα» και «Η Καλλιθέα Μπροστά» καταθέσαν οι 4 από τους πρωτεύσαντες σε ψήφους στις εκλογές του 2014. Συγκεκριμένα ο Πολυχρονίδης Κωνσταντίνος (1ος σε ψήφους σε όλη την πόλη), Γαλανόπουλος Παναγιώτης (2ος σε ψήφους σε όλη την πόλη), Εμιρζάς Γιάννης (3ος σε ψήφους σε όλη την πόλη) και Φωτόπουλος Ανέστης (πρώτη 10άδα ψήφων σε όλη την πόλη) κατάθεσαν σήμερα μία λιτή ανακοίνωση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όπου του γνωστοποιούν την ανεξαρτητοποίηση τους από τις παρατάξεις τους.

Για αυτούς που παρακολουθούν τα Δημοτικά δρώμενα δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς οι 4, μαζί με άλλους συνάδελφους τους, οργάνωσαν την ενοποίηση των δυο παρατάξεων με σκοπό την ενότητα των δυνάμεων που πήγαν την πόλη μπροστά τα προηγούμενα χρόνια. Η κύρια αγωνία τους-όπως αυτοί εκφράζουν σε συζητήσεις-ήταν να ενωθούν οι δυο πολιτικοί χώροι απέναντι στην χειρότερη  Διοίκηση που έχει περάσει πότε από την Καλλιθέα. Σε αυτή την διαδρομή-όπως μας λένε- οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων είχαν την ευκαιρία τους να αποδείξουν ότι μπορούν να ηγηθούν ενός ενοποιημένου ψηφοδελτίου.  Όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αμφότεροι, άλλα προσπάθησαν να εμποδίσουν την ενοποίηση των χώρων κατά το γνωστή τακτική του «Διαίρει και Βασίλευε» κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται με την αυτόνομη πορεία που επέλεξαν και οι δύο.

Οι ανεξάρτητοι, πλέον, Δημοτικοί Σύμβουλοι, όπως μας επισημαίνουν, σκοπός τους είναι να απομακρύνουν την χειρότερη Δημοτική Αρχή από την Μεταπολίτευση και όπως έχουν δηλώσει και παλιότερα στα Μέσα συντάσσονται με την καινούργια προσπάθεια του υπ.Δημάρχου Κώστα Ασκούνη  με στόχο το άνοιγμα του Νέου Παραγωγικού Κύκλου για την Καλλιθέα.

Facebook Comments Box

Απάντηση