Αναστολή Λειτουργιών Ευγενιδίου Ιδρύματος

Το Ιδρυμα Ευγενίδου αποφάσισε να αναστείλει απο την Πέμπτη 12 Μαρτίου τις λειτουργίες του, οι οποίες αφοράν τις επισκέψεις κόσμου λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δημόσιας υγείας.Σας παραθέτουμε παρακάτω και την ανακοίνωση.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω των τρεχουσών συνθηκών δημόσιας υγείας, το Ίδρυμα Ευγενίδου αποφάσισε να αναστείλει προς το παρόν -από Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020- την λειτουργία των δράσεών του οι οποίες συνδέονται με επισκέψεις κοινού. Συγκεκριμένα αναστέλλει την λειτουργία του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, της Βιβλιοθήκης, του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας και του εργαστηρίου Utech Lab.
Το μέτρο αυτό λαμβάνεται με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ιδρύματος ως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή ενδεχόμενης διασποράς του ιού αλλά και για την προστασία του κοινού του Ιδρύματος και του προσωπικού του.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων, εφαρμόζει τις σχετικές οδηγίες και θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωσή του σχετικά με την άρση της αναστολής λειτουργίας των δράσεών του.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9469641 (Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 9:30 -16:30).

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Συναντήσεις στην Kalithea Press Ο εκδότης συγγραφέας Αλέκος Χατζηκώστας απαντά στην Τασσώ Γαΐλα

Απάντηση

Recommended
Έκτακτα μέτρα για την ασφάλεια του πληθυσμού λόγω της έξαρσης…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: