Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ

Η αντιπολιτευτική τακτική της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ζήτημα της τελευταίας διήμερης δημοτικής εθελοντικής αιμοδοσίας καταδεικνύει τον πανικό της αριστεράς για τον εκτοπισμό της από την τοπική κοινωνία της Καλλιθέας. Στο ζήτημα της συμμετοχής της Ελληνικής Αυγής, η Λαϊκή Συσπείρωση αποδεικνύει την δική της ανύπαρκτη σχέση με τον εθνικό δεσμό και τον ανθρωπισμό. Οι απόγονοι των κομμουνιστοσυμμοριτών, οι κατσαπλιάδες όπως είναι γνωστοί και όπως ήσαν καθιερωμένοι στη συνείδηση του ελληνικού λαού, έχουν μάθει να χύνουν το αίμα του ελληνικού λαού και όχι να δίνουν αίμα για τις επείγουσες ανάγκες του. Τουναντίον, εμείς στην Ελληνική Αυγή πιστεύουμε και στηρίζουμε τόσο τον εθνικό μας δεσμό όσο και τον ανθρωπισμό, ζητήματα που δεν χωρούν αντιπολιτευτικές τακτικές. Θέλουμε ΑΣΦΑΛΗ και ΚΑΘΑΡΗ πάλι την ΚΑΛΛΙΘΕΑ  θα την ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ με ΔΗΜΑΡΧΟ τον ΤΡΥΦΩΝΑ ΜΠΟΥΓΑ.

Δεν μας εξέπληξε λοιπόν η αντίδραση του ΚΚΕ στην Καλλιθέα μας στην Χριστιανική και Εθνική Πράξη της Δημοτικής μας Παράταξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ να προβεί στην ομόθυμη στήριξη της προσπάθειας του δήμου σε Εθελοντική Αιμοδοσία. Το ΚΚΕ και η δημοτική του παράταξη έχει καταδικαστεί να έχει ένα μικρό ποσοστό ενώ είναι πάντα η παρακρατική τρομοκρατική πτέρυγα της μεταπολιτευτικής φαυλοκρατίας μαζί με τα αναρχοκομμουνιστικά και δήθεν αντιεξουσιαστικά (ΚΝΑΤ-ΟΡΜΑ) παρακλάδια του μπολσεβικισμού στον πόλεμο που ασκείται ενάντια στον Ελληνορθόδοξο Εθνικισμό μας. Θα λογοδοτήσει σύντομα στη Δικαιοσύνη η αποτυχημένη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ Καλλιθέας που αντί να αποκαλεί εμάς και να μας συκοφαντεί Εγκληματίες-Ναζιστές -Φασίστες, οφείλει να ντρέπεται για τα υπαρκτά εγκλήματα των πατεράδων των σημερινών κομμουνιστών στην Καλλιθέα και ανά την Ελλάδα εναντίον της εθνικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας. Στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας υπάρχουν πάντοτε αναμμένα τα καντήλια στο εικονοστάσιο εις μνήμη των αστυνομικών που φονεύτηκαν όταν το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας ήταν ένα από τα πρώτα που επλήγησαν από τους κομμουνιστοσυμμορίτες στον συμμοριτοπόλεμο. Δεν ξεχνούμε ακόμη την κομμουνιστική γιάφκα που είχε στηθεί από τον Μπελογιάννη στην οδό Λυκούργου από όπου με την χρήση παράνομου τυπογραφείου ασκείτο κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδος μας. Οι συκοφάντες μας θα δώσουν το λόγο στον εισαγγελέα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΣΦΑΛΗ, ΚΑΘΑΡΗ.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ Υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.

Facebook Comments Box

Απάντηση