Ανακοίνωση του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Συμβούλου Στάθη Σοφιανιδη της Προοπτικής Ζωής

Καταρχήν θελω να ευχαριστήσω μεσα απο τη καρδιά μου όλες και ολους που ηρθαν να με στηρίξουν και να τους παρακαλέσω να δώσουν και παλι το παρών τους στο δεύτερο γύρο τη Κυριακη.

Απέναντι μας εχουμε μια παράταξη που εχει απο πισω της έναν δυνατό κομματικό μηχανισμό και ενα μπατζετ οικονομικα απεριόριστο .

Δεν εχω μάθει στις δικαιολογίες και σιγουρα το χθεσινό αποτέλεσμα δεν μου αρεσε .Αλλα ζώντας απο κοντα το θαύμα της Πόλης στο final four του μπασκετ το 2012 ,εχω βαθια ριζωμένο μεσα μου το στοιχεία της ανατροπής.

Πάμε λοιπόν ολοι την Κυριακη να ανατρέψουμε αυτο το αποτέλεσμα ,πάμε να δείξουμε στη παράταξη που τις τελευταίες μέρες με τις πρακτικές της μας θυμησε αλλες εποχές, οτι δεν τους θελουμε .

ΥΓ1 Ειμαι πολυ νέος στα των Δημοτικών πεπραγμένων ,αλλα επειδή ειδα απο κοντα κάποιες συμπεριφορές ,θα δώσω μια συμβουλή σε μερικούς υποψηφίους της απέναντι παράταξης , καθαρά ανθρώπινη. Μαγκες η αλαζονεία και η έπαρση καποτε τιμωρείται .Για αυτο χαλαρώστε λιγο ,ουτε η θέση ,ουτε τα φράγκα σε κάνουν πιο άξιο.

ΥΓ2 Την Κυριακη στηρίζουμε τον πιο άξιο και ικανό Κώστα Ασκουνη.

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: