Νέα Καλλιθέας

Αναβαθμισμένη η Σιβιτανίδειος Σχολή από την Περ. Αττικής

Αισθητική βελτίωση, αντιπλημμυρικά έργα στους εξωτερικούς χώρους και ενίσχυση της ασφάλειας των υποδομών

Η ιστορική Σιβιτανίδειος Σχολή στην Καλλιθέα, είναι πλέον ανανεωμένη και αναβαθμισμένη, έπειτα από την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει θέσει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση και ανακαίνιση εκπαιδευτικών δομών της Νότιας Αττικής και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το έργο στη Σιβιτανίδειο Σχολή.

Σημειώνεται ότι η αισθητική βελτίωση, τα αντιπλημμυρικά έργα στους εξωτερικούς χώρους και η ενίσχυση της ασφάλειας των υποδομών της σχολής για τους σπουδαστές, τους καθηγητές και τους εργαζόμενους της Σχολής έγινε με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης δήλωσε σχετικά: «Τα θέματα παιδείας και οι βέλτιστες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις αποτελούν για εμάς ζητήματα προτεραιότητας. Σε αυτό το πλαίσιο,  επιχειρούμε και σε μία σειρά μονάδων παιδείας όπως  στην ιστορική Σιβιτανίδειο Σχολή βελτιώνουμε ουσιαστικά την καθημερινότητα και την ασφάλεια τόσο των σπουδαστών όσο και των καθηγητών και των εργαζομένων».

πηγή: https://www.alfavita.gr

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Η Εγκληματικότητα στο Κόκκινο στη Καλλιθέα

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: