Ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες του σοβαρού τροχαίου έξω από τη Λάρισα (φωτο)

Σε συναγερμό για μια τουλάχιστον ώρα ήταν το ΕΚΑΒ λόγω του πολύ σοβαρού τροχαίου (δείτε προηγούμενο ρεπορτάζ) του onlarissa.gr που σημειώθηκε το πρωί (11.30) έξω από την Λάρισα και συγκεκριμένα στην διασταύρωση Βρύτοπου – Δελερίων.

Τρία οχήματα ενεπλάκησαν στο τροχαίο και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το ένα εξ αυτών ήταν νταλίκα η οποία μετέφερε φρούτα. Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν 4 τουλάχιστον άτομα και τα δύο από αυτά σε σοβαρή κατάσταση.

Μάλιστα οι δύο από τους τραυματίες είναι ανήλικα παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr , ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας περίπου 13 και 11 ετών αντίστοιχα.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου, τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από Λάρισα και Τύρναβο και οχήματα της Πυροσβεστικής. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες από το paidis.com:

Ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες του σοβαρού τροχαίου έξω από τη Λάρισα (φωτο)Ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες του σοβαρού τροχαίου έξω από τη Λάρισα (φωτο)Ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες του σοβαρού τροχαίου έξω από τη Λάρισα (φωτο)
Ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες του σοβαρού τροχαίου έξω από τη Λάρισα (φωτο)

πηγή: https://www.onlarissa.gr
Facebook Comments Box

Απάντηση