Αλέξης Τσίπρας -Υπάρχει Θέμα Ασφάλειας στην πατρίδα μας

Το Θέμα της συζήτησης μπορεί να είναι το ασφαλιστικό αλλά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα γεγονότα που γίνονται γύρω μας και ιδιαίτερα στα νησιά μας τις τελευταίες ημέρες δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην βουλή κατά την συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.Συγκεκριμένα ανέφερε.

«Σήμερα μιλάμε για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ωστόσο με όσα συμβαίνουν γύρω μας τις τελευταίες μέρες η έννοια της ασφάλειας, στην ευρεία της διάσταση, καθίσταται κρίσιμη και ουσιαστική και το μεγάλο ζητούμενο για τον κάθε πολίτη», είπε ξεκινώντας την ομιλία του και εγκάλεσε την κυβέρνηση για τις προεκλογικές υποσχέσεις περί επαναφοράς της «τάξης» και της «ασφάλειας», ενώ τελικά η χώρα βρίσκεται στα «πρόθυρα του χάους».«Με τις ιδεοληπτικές εμμονές σας. Με τον αυταρχισμό και την αλαζονεία σας. Και με την πρωτοφανή διαχειριστική σας ανικανότητα, παράγετε ανασφάλεια και φόβο στον μέσο Έλληνα πολίτη», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει μετατρέψει «τη χώρα σε Φαρ Ουέστ», αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ και στις συγκρούσεις στα νησιά και αναρωτώμενος ποιος «έχει την ευθύνη για αυτή την εικόνα του εμφύλιου διχασμού;».

«Θα αναλάβει κανείς την ευθύνη για αυτά που γίνονται, έστω ένας απ’ο σας, είτε η πολιτική είτε η φυσική ηγεσία την ευθύνη για αυτή την αθλιότητα; Νομίζετε ότι με την βία και τον αυταρχισμό μπορείτε να λύσετε προβλήματα;», είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ν. Δένδιας: Επιλύουμε τις διαφορές μας με βάση το Διεθνές Δίκαιο (video)

Απάντηση

Recommended
«2015 καύσωνας στην Αθήνα», του Νίκου Στέφου (ή πολιτικό θρίλερ,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: